Bandit tillsammans med Monitor Shoes har fixat en riktigt fet Bandit Rock Flight för att du med vän ska få flyga tur och retur till London och se Greta Van Fleet live! Alla delvinnare tar hem ett par skyddsskor från Monitor Shoes och till finalvinnaren fixar vi schysst hotell och de exklusiva biljetterna till konserten, ride on!

Instruktioner för att vinna:

1. Lyssna efter Safari Song med Greta van Fleet på Bandit Rock
2. När du hör Safari Song, ring 0200-25 25 10. Först in vinner ett par skyddsskor från Monitor Shoes och är med i matchen om biljetterna.
3. Vi plockar nya finalister 3 ggr/dag mellan kl. 06-18!
4. Alla finalister får kvalificeringsfrågor off air. De två bästa går till den stora finalen. 
5. Den stora finalen avgörs live fre 20 maj ca kl. 15.30!

Vinnaren tar hem en resa för två till London inklusive hotell för att se Greta Van Fleet live på scen!

Åldersgräns 20 år.

Greta Van Fleet hemsida:
http://gretavanfleet.com/

Greta Van Fleet på Facebook:
https://www.facebook.com/gretavanfleet/

Greta Van Fleet på Insta:
https://www.instagram.com/gretavanfleet/?hl=sv


Bandit Rock Flight presenteras av Monitor Shoes

Marknadens rockigaste skyddsskor!

Mer info om Monitor Shoes – Safe & Smart

Safe & Smart – Ständig fokus på användarnas behov har gjort Monitor till en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor. Samtliga skor i vår kollektion kombinerar innovativa funktioner och med optimal komfort, vilket ger dig en stabil grund att stå på under långa arbetsdagar. Heltäckande skydd, förmåga att andas och välavvägd stötdämpning hör till de utmärkande egenskaperna. Monitor skyddsskor ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna prestera på topp. Dag efter dag.

Tävlingsregler
Arrangören av denna tävling är MTG Radio (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor och intygar att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd att delta i tävlingen.
Anställda på MTG Radio, deras kunder, samarbetspartners eller återförsäljare samt deras närmast anhöriga och familjemedlemmar får inte deltaga i tävlingar som arrangeras av MTG Radio.
Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.
Om inte annat anges ansvarar MTG Radio inte för extra kostnader i samband med vinsten.
MTG Radio står ej för reseförsäkring vid vinst av resa. Det åligger vinnaren/arna själva att teckna relevant försäkring för aktuell resa såvida inget annat anges.
Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.
Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.
MTG Radio förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.
Vid alla tävlingar som är förknippade med resor gäller 18 års åldersgräns för att kunna vinna eller alt. med målsmans medgivande, 18 års gräns gäller även för tävlingar där lotter förekommer som vinster.
MTG Radio är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.
MTG Radio följer Personuppgiftslagen. MTG Radio är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen, vilka endast kommer att behandlas i enlighet med personuppgiftslagen i syfte att administrera tävlingen och dess ändamål (vinstadministration). MTG Radio kan först efter samtycke från den tävlande dela med sig av personuppgifter till annonsör, i de fall den tävlande kryssat i att de önskar mer information/ erbjudanden. Tävlande har rätt att få information om vilka uppgifter om denne som behandlas av MTG Radio genom att skicka en skriftlig och egenhändigt undertecknad begäran ställd till ovanstående adress, och kan också vända dig till denna adress för att begära rättelse av felaktig eller missvisande personuppgift.
Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.
Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.
Vinnaren får räkna med att vinsten som regel levereras två till tre veckor efter vinsttillfället. Kontantvinster betalas ut den 25e och kan ta 1 – 3 månader från vinsttillfället.
Annonsörerna kan komma att kontakta deltagare via mail eller telefon.