Riktiga män vågar tala om manlig skönhet, så låt oss tala om vad Du skulle vilja piffa till hos dig själv? Bandit Rock och Forma Vita ger dig dels chansen att vinna en tatueringsborttagning men också presentkort på valfria skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken! Kanske vill du ha mer hår, eller mindre? Du kanske vill se piggare ut med hjälp av en lyxig behandling eller en ansiktsbehandling både för dig och din partner eller polare för den delen!?

För att vara med i tävlingen ska du ta en bild på den tatuering du känner har gjort sitt på din kropp, och lägga upp den i tävlingsinlägget på Bandit Rocks officiella Facebook-sida.

Varje morgon, från måndag till torsdag v.45, kommer Bollnäs-Martin och Richie Puzz plocka ut en ny tatuering från bildanmälningarna och ringa upp den personen som då vinner ett presentkort på valfria skönhetsbehandlingar. På fredagen kommer de ha bestämt sig för vilken tatuering som är den roligaste, ”sorgligaste” eller konstigaste av dem alla, och belöna den personen med en fri tatueringsborttagning, förhoppningsvis är det just DIN!

Du hittar tävlingsinlägget HÄR!

Vinstspecifikation
Delpris mån-tor: Presentkort värde 2500 kr hos Forma Vita.
Finalpris fre: Tatueringsborttagning värde 11 800 kr på Forma Vita.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren
För att vara med och tävla i denna tävling behöver du vara minst 18 år.
Presentkorten giltiga t.o.m 29 februari 2020.

Lycka till önskar,

Forma Vita – En värld av skönhet

Om Forma Vita
Forma Vita är en medicinsk estetisk klinik vars motto är ”naturliga resultat”. Vi besitter en lång erfarenhet och stor passion för det vi gör. Våra kunders säkerhet är av yttersta vikt och just därför finns ansvarig läkare på plats. Utöver injektioner av filler och botox utför vi även ansiktslyft med PDO-trådar. Vi har även en maskinpark för flertalet olika skönhetsbehandlingar.
Varmt välkomna!

Du hittar Forma Vitas kliniker här

 

Länk till generella tävlingsregler.