The Guilty Innocent with Christopher Eccleston på The History Channel presenterar ”Oskyldig eller bandit” på Bandit Rock.

Varje vardagsmorgon runt kl.08:00 delar Bollnäs-Martin och Richie Puzz med sig av påstådda brott de begått. Är de oskyldiga eller banditer? Det är upp till dig som lyssnar att lista ut, gissar du rätt vinner du cash! 

Tävla
Ring in till Bandit Rock på angiven signal runt kl.08:00 måndag-fredag.  
Telefonnummer in till studion: 90 290

Lycka till önskar The History Channel

The Guilty Innocent with Christopher Eccleston
Följ med den Emmy-prisade skådespelaren Christopher Eccleston när han leder färska utredningar av några av världens mest beryktade fall av folk som blivit felaktigt dömda. Med hjälp av arkivbilder, expertintervjuer och rekonstruktioner väcks här liv i fascinerande berättelser som utforskas för att ta reda på hur och varför systemet kunde ta så fel och vad det säger om vårt samhälle.

The Guilty Innocent with Christopher Eccleston, torsdagar kl. 21:00, repris lördagar kl.22:00. Exklusivt på History Channel.

The History Channel
Fylld till bredden med extraordinära, underhållande och banbrytande berättelser och karaktärer, som inspireras av gårdagen, utspelas idag och formar morgondagen. HISTORY is alive!

Följ The History Channel för spännande nyheter: