Tävla med BANDIT Morgon och vinn presentkort på upp till 5000 kr från Skruvat.se på Bandit Rock!

Varje vardagsmorgon (25/3-5/4) runt kl.08 hos Bollnäs-Martin och Richie Puzz kommer grabbarna spela upp ett riff, där ledtråden är att det finns en bilkoppling till riffet. Det kan vara en textrad i låten, artistnamnet eller låt-titeln och det gäller för dig att vara först in på nr. 90 290 med rätt svar på vilken låt det är för att vinna! Ära och bonuspris från Richie Puzz om du även fattar kopplingen till bilen…

Från måndag till torsdag vinner du ett presentkort på 500 kr på skruvat.se. Off Air får du sen frågor som kan ta dig till fredagarnas finaler där du kan öka din vinst till ett nytt presentkort på 5000 kr från skruvat.se. Du kan även använda presentkortet till nya sommardäck hos dem eftersom det är säsong!

Lycka till och Ride on!

Störst i norden

Sen starten i Sverige 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Varje vecka hanterar vi tusentals ordrar och nöjda kunder och tack vare internet kan nu alla köpa bildelar av hög kvalitet till rejält rabatterade priser. Vår målsättning är att alltid ge dig en bra köpupplevelse där våra produkter, vår service och vår kompetens motsvarar de krav du som kund har!

Nu 500 000 kvalitetsprodukter!

Vårt ständigt växande sortiment har nu nått över 500 000 kvalitetsprodukter och spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvalitén till det bästa priset. Vi har nya bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken såsom Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo.

Säkert och bekvämt!

Vi samarbetar med de största bankerna och de ledande betalningsväxlarna för att garantera dig en säker köpupplevelse på nätet. Vår moderna tekniska plattform ger ytterligare trygghet online – dina betalningar genomförs både säkert och bekvämt i vår nätbutik.

Genom samarbete med några av Europas ledande logistikföretag kan vi alltid garantera dig snabba leveranser från vårt lager till Dig.

Det viktigaste för oss är att du får en positiv köpupplevelse när du handlar något på Skruvat.se. Vårt jobb är att ge dig som kund bästa möjliga service då nöjda kunder är våra bästa ambassadörer. Visste du att 9 av 10 kunder ger oss bästa möjliga betyg?

Varmt välkommen till Skruvat.se!

Läs allmänna tävlingsvilkor här