Var med och tävla i Bandits Rockhjul tillsammans med Bollnäs-Martin och Richie Puzz varje vardag kl.07.15 inför jul. Du har chans att ta hem riktigt schyssta konsertbiljetter till rockkonserter som sedan länge är slutsålda!

Ring in och tävla på 90 290.

Några av konserterna:
Rammstein – Sthlms Station (slutsåld)
Bandit Rock Awards VIP – Sthlm
Ghost – Globen & Scandinavium (slutsåld)
Disturbed – Annexet
Rival Sons – Münchenbryggeriet
Borgholm Brinner (In Flames 2 dgrs-festival)

I samarbete med

Störst i norden
Sen starten i Sverige 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Varje vecka hanterar vi tusentals ordrar och nöjda kunder och tack vare internet kan nu alla köpa bildelar av hög kvalitet till rejält rabatterade priser. Vår målsättning är att alltid ge dig en bra köpupplevelse där våra produkter, vår service och vår kompetens motsvarar de krav du som kund har!

Nu 500 000 kvalitetsprodukter!
Vårt ständigt växande sortiment har nu nått över 500 000 kvalitetsprodukter och spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvalitén till det bästa priset. Vi har nya bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken såsom Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo.

Säkert och bekvämt!
Vi samarbetar med de största bankerna och de ledande betalningsväxlarna för att garantera dig en säker köpupplevelse på nätet. Vår moderna tekniska plattform ger ytterligare trygghet online – dina betalningar genomförs både säkert och bekvämt i vår nätbutik.
Genom samarbete med några av Europas ledande logistikföretag kan vi alltid garantera dig snabba leveranser från vårt lager till Dig.
Det viktigaste för oss är att du får en positiv köpupplevelse när du handlar något på Skruvat.se. Vårt jobb är att ge dig som kund bästa möjliga service då nöjda kunder är våra bästa ambassadörer. Visste du att 9 av 10 kunder ger oss bästa möjliga betyg?
Varmt välkommen till Skruvat.se!