Varje vardagsmorgon (16-20 mars) kl.07 hoppar Bollnäs-Martin, Richie Puzz, Däckpartner och Continental in i baksätet och startar bilen…Vart är vi på väg? I denna tävling gäller det för dig att med hjälp av ledtrådar klura ut just detta. Vem vill du tävla mot – Bollnäs-Martin eller Richie Puzz?

Vi ger dig sköna ledtrådar med sjunkande svårighetsgrad längs vägen och det gäller för dig att så fort som möjligt lista ut vilken stad/plats vi är på väg till… Ju förr du listar ut svaret, desto finare priser vinner du!

Varje dag har du möjlighet att vinna följande:
3-poängsnivån – Ny uppsättning Continental- däck ink. skifte och däckhotell under en säsong. (Värde upp till 10.000 kr).
2-poängsnivån – Hjulinställning och däckhotell ink. skifte under en säsong. (Värde upp till 3000 kr).
1-poängsnivån – Däckhotell under en säsong. (Värde upp till 1500 kr).

I baksätet presenteras av Däckpartner, som tar dig HELA VÄGEN HEM med testvinnande däck från Continental!

Continental Däck 
Continental jobbar för en värld med noll olyckor, skadade och omkomna i trafiken. Därför utvecklar vi testvinnande däck som ger din bil ett överlägset grepp. Året om. I alla situationer och väder. Från stadsgator till skogsvägar. Från förskolan till fotbollsträningen. Så att inget händer på vägen från A till B.

Idag har vi ett av marknadens bredaste sortiment av sommar- och vinterdäck, utvecklade med 149 år av innovation och tysk teknologi för svenska vägar. Det är en anledning till att däck från Continental är flerfaldiga testvinnare i svensk och utländsk motorpress. Och att en av tre nya bilar i Europa rullar ut från fabriken på originaldäck från Continental. Eftersom vi siktar mot noll är det kanske inte så konstigt att vi är nummer ett. Följ resan mot nollvisionen på continental.se!

Facebook     @Continental Däck Sverige
Instagram    @continental_swe

Däckpartner
För oss på Däckpartner är att byta däck ett hantverk. Hantverket består i att med rätt utrustning och en
hög kompetens sörja för att din bil går så säkert som möjligt efter du besökt oss. Vi jobbar också med dem
varumärken som vi anser vara bäst för nordiska förhållanden och tillhandahåller däck i olika prisklasser för att passa din plånbok men utan att göra avkall på kvalité och säkerhet.

Funderar du på att investera i nya däck? För det är just så det är, när man köper däck investerar man i säkerhet. Vår filosofi att alltid sätta din säkerhet först är viktig i vår rekommendation till dig, för den enda kontakt ditt fordon har med vägen är ju enbart via däcken. Nya däck kan vara en kostsam affär men oavsett hur man ser det är det alltid smart att tänka säkerhet när man ska framföra ett fordon. Det spelar ingen roll hur många tekniska hjälpmedel bilen har inbyggda i sig, det är fortfarande bara däcken som har kontakt med vägen till en yta som
motsvarar fyra handflator. Dessa fyra handflator ska stanna en bil som normalt sätt väger ett par ton och då gäller det att mönsterdjup och design hjälper till vid en kritisk situation.

Det är därför vi finns till för dig – att hjälpa dig att köra säkert och att du tar dig hela vägen hem. Vi är din Däckpartner. Vi har över 150 verkstäder runt om i landet som tillsammans har tusentals år av yrkeskunskap och står redo att hjälpa dig med allt inom däck och fälg.

Däckpartner – vi tar dig hela vägen hem!