Bandit Rock vill lyfta superhjältar i vardagen och ger dig samtidigt chansen att vinna 4 biobiljetter till Disney/Pixars nya storfilm Superhjältarna 2!

Varje morgon, från den 13e till den 17e aug, öppnar Bollnäs och Richie telefonslussen för dig med en egen superhjältehistoria. Antingen kan du vara hjälten eller någon du känner som du vill hylla. 
Bäst story varje morgon vinner biobiljetter till familjen, (eller polarna eller dig själv gånger 4 om du är ego = dålig superhjälte)!
Så håll koll på telefonnumret till studion, 0200 – 25 25 10, och ring in när det blir dags varje morgon!

Ride on Superheroes! 


Superhjältarna 2 – Biopremiär 31 augusti
Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar. 
Engelska Röster: Holly Hunter, Craig T Nelson, Samuel L. Jackson m fl.
Regi: Brad Bird
Svenska Röster: Bland andra Bollnäs, Richie, Chefs-Ina och Peter Kjellin från Bandit Rock!

Presenteras av Disney/Pixar

Bandits egen superhjältelåt