Vingåkers Factory Outlet presenterar Bandit Rocks Julkalender! Behöver du hjälp med julklappsrimmen och dessutom vill vinna fina julklappar från Vingåkers Factory Outlet? Perfekt, då ska du lyssna på Bollnäs-Martin och Richie Puzz varje vardagsmorgon 1 december-21 december.

Testa dina rimkunskaper
”Något för baken för att du ska slippa gå naken. På vissa sitter dem tight över häcken, på Gällivarebor sitter dem vid knävecken…”

Vinstspecifikation
– 1000 kr presentkort giltigt på Vingåkers Factory Outlet & Vingåkers Factory Outlet webshop. Skickas med post efter vinst.
– Tävlingen pågår i Bandit Rock 1-21 december.

Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.
Här kan du läsa tävlingsvillkoren.

God Jul önskar Vingåkers Factory Outlet & Bandit Rock!

Följ oss i sociala medier @vingakersfactoryoutlet #vingåkersfactoryoutlet

Vingåkers Factory Outlet – Kvalité som lever vidare
I augusti 1997 välkomnades de första kunderna till den då 500 kvadratmeter stora outletbutik som skulle komma att bli unikt avseende pris, varumärkesmix och sortiment.

Det finns en lång tradition i Vingåker av konfektions produktion, under större delen av 1900-talet har industrin sysselsatt tusentals personer. Faktum är att Vingåkers Factory Outlet ligger i en av dåtidens modernaste konfektionsfabriker (upprättad av Widengrens 1938) – därmed törs vi sticka ut hakan och påstå att vi är Sveriges enda äkta fabriksförsäljning (outlet). Historiska lokaler i all ära, men utan ett brett och växande utbud till attraktiva priser hade nog kapitlet ”konfektionshistoria” för Vingåkers del slutat med nedläggningen 1997 som tråkig epilog.
Vi är stolta över att föra traditionen vidare och hålla liv i samt förädla det arv vi fått att förvalta.

Än i dag är vår viktigaste produktkategori kvalitativa kostymer från bland annat Tiger of Sweden, Oscar Jacobson och Sir of Sweden. Med över 15 000 kostymer på lager erbjuder vi Nordens största sortiment inom kostymer, blazer och byxor.

Sedan 2008 kan du även handla valda delar av vårt sortiment i vår webshop. Under 2012-2013 tas ytterligare ett stort steg då vi planerar att ansluta en betydlig större del av butikens sortiment till vår webshop, allt för att du som kund ska få större valmöjlighet. Från den första sensommardagen 1997 har det hänt en hel del. Vi har byggt ut inte mindre än 12ggr och har idag totalt c:a 7000m2 butiksyta. Från den kärna av kostymer och kavajer som fanns vid starten har nu tillkommit en stor damavdelning, en jeansavdelning, en sportavdelning, en barnavdelning och en skoavdelning samt en modern caféteria.

Välkommen till Sveriges största outlet för märkeskläder!

Följ oss i sociala medier @vingakersfactoryoutlet #vingåkersfactoryoutlet