Nu har du chansen att vinna en drömresa till New York tillsammans med en vän!
I december spelar Ghost på Barclays Center i Brooklyn och Bandit ger dig chansen att få träffa bandet och se konserten live på plats!

Lyssna och tävla med Bandit och Monitor Brand hela veckan kl.07.30. Alla delfinalister tar även hem ett par grymma skyddsskor från Monitor Brand!

Ghost hemsida: http://ghost-official.com/

Bandit Rock Flight presenteras av

Marknadens rockigaste skyddsskor!

Mer info om Monitor Brand – Safe & Smart

Safe & Smart – Ständig fokus på användarnas behov har gjort Monitor Brand till en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor. Samtliga skor i vår kollektion kombinerar innovativa funktioner och med optimal komfort, vilket ger dig en stabil grund att stå på under långa arbetsdagar. Heltäckande skydd, förmåga att andas och välavvägd stötdämpning hör till de utmärkande egenskaperna. Monitor skyddsskor ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna prestera på topp. Dag efter dag!

Tävlingsregler

Arrangören av denna tävling är Nordic Entertainment Group Radio (NENT Group Radio) (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm).

Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor och intygar att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd att delta i tävlingen.

Anställda inom NENT Group, MTG, Båstadgruppen samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i denna tävling.

Vinstspecifikation:

  • Flyg för två personer, tur/retur från aktuell flygplats inom Sverige.
  • Boende för två personer.
  • Konsertbiljetter för två personer.
  • Träff med Ghost.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

NENT Group Radio ansvarar inte för extra kostnader i samband med vinsten. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

NENT Group Radio står ej för reseförsäkring. Det åligger vinnaren/arna själva att teckna relevant försäkring för aktuell resa såvida inget annat anges.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

‍Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.

‍Om NENT Group inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.

NENT Group Radio förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

NENT Group Radio är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med NENT Groups integritetspolicy. NENT Group ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Vidare ansvarar NENT Group inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din användning av NENT Groups webbsidor.