Rabbla 5 ”saker” på angiven tid och vinn 2 timmars grillparty med Bollnäs och Richie!

Tävla i 5:2 varje morgon kl 07:30 (21-25 maj) på Bandit Rock och du kan vinna en välfylld kylväska  med tapas från PAUL och THOM, (värde ca 1000 kr) och en grillkväll i Tanto med frisbeegolf tillsammans med Bollnäs och Richie, prell. måndag 28 maj kl 18- 20!

(Om vädret är emot oss kontaktar vi alla vinnare med ny dag)

Bollnäs och Richie ger dagens ämne och du ska inom angiven tidsram leverera 5 rätta svar på aktuellt ämne. Exempelvis kan ämnet vara ”färger” och då ska du rabbla 5 färger inom den tidsram du fått. Hur många sekunder du har på dig beror på svårighetsgraden av ämnet.

Tävlingen i korthet:
Steg 1:
Ring in till studion på 0200-25 25 10 när grabbarna säger att det är dags.
Steg 2:
Var i alla fall någorlunda trevlig i telefon om du kommer fram.
Steg 3:
Rabbla 5 stycken av det Bollnäs och Richie säger åt dig att rabbla inom angiven tidsram.
Steg 4:
Klarade du av utmaningen har du vunnit 2 timmars grillparty med Bollnäs och Richie i Tanto och du får ta med dig en polare! På plats kommer ni att spela frisbeegolf, käka god mat från PAUL och THOM och bara ha det bra. När du känner att det är dags att packa ihop för kvällen får du får du en välfylld kylväska med tapas från PAUL och THOM att ta med dig hem!

Ride On!

Bandit Rocks 5:2 serveras av PAUL och THOM

Om PAUL och THOM
Vår ambition är att ge dig matglädje och att du ska få njuta mer! Vi vill att du ska få mer tid tillsammans med familj och vänner – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Vi gör det enkelt för dig – öppna, lägg upp och njut.

Hos oss finner du medelhavets matskatter! Vi har plockat fram den bästa charken, korvarna, ostarna, oliverna och inläggningarna. Bara öppna, lägg upp och njut. Här på köket.se har vi samlat inspirerande och matiga recept – för alla tillfällen!