Tävla om generösa priser från Matkomfort i Bollnäs-Martin och Richie Puzz såsduell, varje vardagsmorgon 14-18 september runt kl.07! Så ha koll på tel.nr 90 290 när det är dags!

Lycka till önskar Bandit Rock och våra vänner på Matkomfort – matkassen med de goda såserna.

Det du sparar i tid vinner du i smak. Matkomfort föddes ur tanken att alla borde få äta riktigt god vällagad mat på vardagarna utan att behöva stå flera timmar i köket. Genom att låta våra kockar laga alla såser, fonder och grytbaser från grunden så får du mer tid till annat och ännu godare middagar! Matlagning är ett hantverk och vi smakar av allt in i det sista innan kylbilen kommer och kör ut veckans matkasse till dig.
Sedan vi startade i Stockholm 2008 har vi haft äran att hjälpa tusentals hem och hushåll att äta godare, nyttigare och bättre. Nu tio år senare levererar vi till stora delar av Mälardalen och kan hjälpa fler än någonsin med vardagsmaten.

Vår syn på mat
Både vi och våra kunder vet att en ansvarsfullt framställd och lagad mat smakar bättre. Därför är vi otroligt noga när vi väljer vilka gårdar och producenter vi handlar våra råvaror ifrån. Du kan till exempel vara säker på att vi bara köper in svenskt kött, aldrig tillsätter några onödiga e-ämnen eller konserveringsmedel och att vi väljer närproducerade och ekologiska varor så ofta som det är möjligt. Var grönsak har sin tid – vi följer naturens gång och anpassar till stor del frukt och grönt efter säsong!

Välkommen du också!/Henrik Isaksson, kock och grundare av Matkomfort.

Följ oss på Instagram @matkomfort för inspiration.

Generella tävlingsregler.