Däckia presenterar Tvärniten och ger Bandit:s lyssnare chansen att vinna en helt ny uppsättning vinterdäck från Pirelli.

Så här tävlar du:
Lyssna på Bandit varje vardagsmorgon runt kl 08:00, via ledtrådar ska du lista ut vart Bollnäs-Martin och Richie Puzz Tvärnitar med bilen. När du har en gissning ringer du in till studion på telefonnummer 90 290.

Gissar du rätt belönas du med en ny uppsättning vinterdäck från Pirelli inklusive montering samt skifte på bilen hos Däckia. 

Vinstspecifikation
Fyra nya vinterdäck från Pirelli inklusive montering på egen fälg samt skifte på bilen. Värde ca 14 000 kr. Däcken levereras från Pirelli till vinnarens närmsta, eller av Däckia utvalda verkstad.Vi hjälper dig på vägen.
Att få till vardagens alla enkla men ändå tidskrävande uppgifer,
roliga som tråkiga, tidskrävande eller snabba kan var nog så utmanande.
Det är när skolorna, fritidsaktiviteter och arbetet drar igång efter en lång härlig sommar som vi inser att tiden är viktig och behöver planeras och fördelas. Livet är en aldrig sinande upptäcktsfärd av fantastiska, läskiga,
härliga, oväntade upplevelser. Ingen vet vad dagen för med sig,
men vi vet att rätt grepp på vägen gör resan tryggare och säkrare.
Vi vet också att bilens väglag hanteras bättre med rätt förutsättningar,
precis som i livet.

Och det är därför som vi på Däckia går till jobbet varje dag, för att med flexibilitet och effektivitet frigöra tid för dig som kund och ge dig verktygen
att tryggt utforska din vardag.

Rätt däck ger rätt grepp på vägen – och genom livets alla turer.

Följ oss gärna i sociala medier:
@däckia @pirellisverige


Läs tävlingsreglerna här