Vinn en eftertraktad plats på VIP-bussen med Bandit Rock & Texas Longhorn och upplev de historiska rockplatserna i Stockholm tillsammans med Bandits programledare.

Besök Bandit-studion, se var Iron Maiden spelade sin första Sverigespelning, var Polarstudion låg där bl.a. Led Zeppelin spelade in och var Cliff Burton spelade sitt sista gig innan Metallicas buss kraschade mm.

Tillsammans med Texas Longhorn ger vi lyssnarna chansen att vara med och tävla om en plats för dig och din vän i den unika VIP-bussen som tar dig till Stockholms historiska rockplatser, hör historierna och avsluta med en riktig Bandit Rock Party-middag hos Texas Longhorn på Östermalm!

Lyssna varje morgon och tävla med Bollnäs-Martin och Richie Puzz för din chans att vinna!

Tävlingen pågår vardagar 30 maj -3 juni 2022

Tävla
– Ring in till Bandit studion på telefonnummer 902 90, varje vardag runt kl 08:00 

Bandit Rock VIP-bussen presenteras av:

Vinstspecifikation

En plats på Bandit Rock VIP-bussen för dig och en vän och en middag på Texas Longhorn Östermalm. Bussresan är planerad att ske eftermiddag/kväll den 8 juni. Se gärna till att du kan vara tillgänglig då om du vill tävla.

Du måste vara över 18 år för att åka med på bussen.

Om Texas Longhorn

Välkommen till Texas

Vi erbjuder en avslappnad välkomnande Texas-atmosfär och genuin Texas-mat. Allt baserat på en sann historia. Inte en inspirationsresa i USA, utan ett liv och ett hem i Texas. Delstaten Texas genomsyras av Southern Hospitality vilket också är grunden för Texas Longhorn. Att vi ser till att folk runt omkring oss känner sig väl omhändertagna och mår bra, utan att det blir pretentiöst. Vare sig det är hemma på kontoret, i våra samarbeten eller ute på våra restauranger. Vi ställer upp för varandra och andra. Det är grunden för vad vi uppnått hittills- och vad vi ska uppnå framöver.

Texas Longhorn – Your Local Texas Home
www.texaslonghorn.se