Söndagen den 26 maj är det dags att fira mamma lite extra då det är Mors Dag.
Lugna Favoriter tävlar tillsammans med Eckerö Linjen och Visit Åland dagligen ut en Lillsemster till Åland för dig och mamma. Skäm bort mamma med resa, boende med guldkant på Hotell Pommern med tillhörande 3-rätters middag. Dessutom 500 kr att shoppa för ombord på M/S Eckerö.
För det är mamma värd!

Så vinner du
– Varje vardagsmorgon kl 7:10 söker Elin Steen svar på dagens fråga
– Lämna ditt svar på Lugna Favoriters Facebook, Instagram. Eller nedan
– Varje morgon ringer Elin Steen upp en lycklig vinnare
Tävlingen pågår 20-24 maj 2024

Tävla här

Vinstspecifikation
Lillsemester på Åland för 2 personer: Båtresa tur och retur till Åland med Eckerö Linjen inkl. bussanslutning från en mängd olika orter. Boende på idylliska Hotell Pommern i Mariehamn med 3-rätters middag i hotellets restaurang Kvarter5 och 500 kr att shoppa för ombord på M/S Eckerö. Värdet på vinsten kan uppgå till 5000 kr, beroende på tidpunkt för resan och om du reser med bussanlsutning eller egen bil. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Lycka till önskar

Boka din resa och upptäck Åland med Eckerö Linjen och Visit Åland i sommar. Din Ålandsupplevelse startar när du stiger ombord på Eckerö Linjen!

Visit Åland
Upptäck Ålands 6 700 öar.
På Åland möter du en magnifik skärgårdsnatur, historia präglad av sjöfarten och otaliga upplevelser både på land och till havs. Här bor Nordens lyckligaste folk med egen kultur och egna traditioner i en enda stad och på en levande landsbygd utspridd på tiotals öar. Välkommen att uppleva våra öar!

Eckerö Linjen
Gör en dagsutflykt med trivsamma M/S Eckerö, drygt fyra trevliga timmar tur och retur över Ålands hav! Eckerö Linjens anslutningsbussar hämtar dej från en mängd orter. Koppla av med trevlig underhållning, vackra vyer över havet, förmånlig shopping och riktigt god mat i någon av restaurangerna ombord. Eckerö Linjen sätter stort fokus på måltidsupplevelsen och strävar alltid efter att servera Östersjöns bästa mat. I baren underhåller kryssningsvärdar och gästartister alla dagar. Eckerö Linjen fick i februari Grand Travel Awards utnämning Sveriges bästa rederi 2024 där motiveringen bl. a tog upp den fina servicen och den goda maten.

Hotell Pommern
Här finns allt för dig som vill sova, äta och ha det riktigt gott mitt i Mariehamn. Sköna sängar i trivsamma rum. En omtyckt restaurang och avslappnad vinbar. Boende med guldkant helt enkelt.

Anmäl dig här

Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter
Här kan du läsa tävlingsvillkoren