Lugna Favoriter ger dig tillsammans med Eckerö Linjen och Visit Åland chansen att vinna två dygn med lyxigt boende på Åland inklusive båtresa tur och retur med skärgårdsbuffé, frukost vid boendet och 1000 kr att shoppa för ombord på M/S Eckerö.
Under veckan utses 4 delfinalister av en härlig Ålandsupplevelse. En av delfinalisterna kommer att uppgraderas till fredagens lyxiga finalvinst.

Tävla
– Varje vardagsmorgon kl 7:10 söker Elin Steen svar på dagens fråga
– Lämna ditt svar på Lugna Favoriters Facebook, Instagram. Eller nedan
– Måndag – torsdag utses delfinalister som vinner en härlig Ålandsupplevelse
– Fredag en av veckans 4 vinnare uppgraderas och vinner en lyxig stugsemester på Åland
Tävlingen pågår 27-31 maj 2024.


Vinstspecifikation
Fredagens finalvinst:
Lyxig stugsemester på Åland för 2 personer. Båtresa med M/S Eckerö t/r inkl. skärgårdsbuffe´ ombord samt bussanslutning från en mängd olika orter. Boende 2 nätter på Käringsunds Resort i en strandsvit med egen jacuzzi, inkl frukost vid boendet. I vinsten inkluderas även 1000 kr att handla för i taxfreebutiken ombord på M/S Eckerö.  Värdet på vinsten kan uppgå till 15 000 kr, tidpunkt för resan och om du reser med bussanlsutning eller egen bil. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Delvinst: Båtresa till Åland för 2 personer inkl. bussanslutning från en mängd olika orter och skärgårdsbuffé för dig och ditt sällskap. Vinsten inkluderar aktivitet på Åland. Värdet på vinsten kan uppgå till 2460 kr, beroende på vald aktivitet, hur många ni är, tidpunkt för resan och om du reser med bussanlsutning eller egen bil. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Lycka till önskar

Boka din resa och upptäck Åland med Eckerö Linjen och Visit Åland i sommar. Din Ålandsupplevelse startar när du stiger ombord på Eckerö Linjen!

Visit Åland
Upptäck Ålands 6 700 öar.
På Åland möter du en magnifik skärgårdsnatur, historia präglad av sjöfarten och otaliga upplevelser både på land och till havs. Här bor Nordens lyckligaste folk med egen kultur och egna traditioner i en enda stad och på en levande landsbygd utspridd på tiotals öar. Välkommen att uppleva våra öar!

Eckerö Linjen
Gör en dagsutflykt med trivsamma M/S Eckerö, drygt fyra trevliga timmar tur och retur över Ålands hav! Eckerö Linjens anslutningsbussar hämtar dej från en mängd orter. Koppla av med trevlig underhållning, vackra vyer över havet, förmånlig shopping och riktigt god mat i någon av restaurangerna ombord. Eckerö Linjen sätter stort fokus på måltidsupplevelsen och strävar alltid efter att servera Östersjöns bästa mat. I baren underhåller kryssningsvärdar och gästartister alla dagar. Eckerö Linjen fick i februari Grand Travel Awards utnämning Sveriges bästa rederi 2024 där motiveringen bl. a tog upp den fina servicen och den goda maten.

Käringsund Resort
Strandsviten med modern nordisk design är anläggningens mest exklusiva val för 2 personer. Sviten har glasvägg ut mot Ålands hav med terrass, bubbelpool och utedusch, bara 10 meter från den egna stranden. Den unika upplevelsen med 8 meters glasvägg garanterar en utsikt över det vanliga. Närmare havet och stjärnhimlen kan man inte komma.