TÀvla med Lugna Favoriter och Tv3 och vinn en resa för tvÄ till London med resa, tvÄ nÀtter pÄ fyrstjÀrnigt hotell och möjligheten att gÄ pÄ röda mattan pÄ GalapremiÀren av Mamma Mia! Here We Go Again.

Lyssna efter tvÄ ABBA-lÄtar i rad! NÀr du hör detta ska du ringa in till studion för din chans att vinna.
Alla tÀvlande i radion vinner öppna biljetter till filmen Mamma Mia! Here We Go Again och har chansen att ta sig vidare till fredagens final, dÀr tvÄ finalister möts i en ABBA-Quiz.

Vinstspecifikation
Biljetter till galapremiĂ€ren i London, flyg och tvĂ„ nĂ€tter pĂ„ fyrstjĂ€rnigt hotell 15 000 SEK för tvĂ„ personer, som Ă€ger rum 15-17 juli 2018. (Övriga kostnader sĂ„som transfer, mat etc betalas av vinnarna)

TÀvlingen genomförs i i Lugna Favoriter 2018-06-11 tom 2018-06-22
Du som tÀvlar kommer att fÄ nÄgra kunskapsfrÄgor off air före tÀvling dÄ det enligt lag krÀvs en prestation för att vinna priser i radio.

Mamma Mia Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras sommaren 2018! Tio Ă„r efter ”Mamma Mia! The Movie” Ă„tervĂ€nder vi till den grekiska pĂ€rlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya lĂ„tar baserade pĂ„ ABBAs lĂ„tskatt.

Mamma Mia! Here We Go Again, biopremiÀr 18 juli

Vi Äterser OscarŸ-vinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper Äterförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan SkarsgÄrd och OscarŸ-vinnaren Colin Firth ÄtervÀnder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry.

”Mamma Mia! Here We Go” Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berĂ€tta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjĂ€rnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som den unga Donna.

Mamma Mia! Here we go again Àr producerad av Judy Cramer och Gary Goetzmann som Àven producerade den första filmen, och scenshowen med samma namn som gjort succé jorden runt. Benny Andersson och Björn Ulvaeus bistÄr med text och musik Àven denna gÄng samt som exekutiva producenter.