Vinn en upplevelse till vÀrldens bÀsta mamma!

Alla mammor förtjÀnar nÄgot extra pÄ mors dag! KÀnner just du vÀrldens bÀsta mamma? Nominera den mamman du tycker Àr bÀst, motivera varför just hon förtjÀnar ett minne för livet.

Hela morsdagshelgen bjuder Lugna Favoriter pÄ hÀrliga upplevelser frÄn Live it. Eftersom delad glÀdje Àr dubbel glÀdje Àr upplevelserna för tvÄ personer.

VĂ€lj mellan:
StjÀrnkrogsmiddag. LÀs mer
Champangeprovning för tvÄ. LÀs mer
RIB Safari för tvÄ. LÀs mer

Mors dag pÄ Lugna Favoriter presenteras av Live it 

Vill du ge bort en upplevelse pÄ mors dag? Klicka hÀr 

Vinnare presenteras under morsdagshelgen 26-27 maj.

Live it grundades 2005 och Àr idag störst pÄ upplevelsepresenter i Sverige. Med hundratals upplevelser i samarbete med de bÀsta arrangörerna har Live it bredast utbud och högst kvalitet av presenter som ger minnen för livet.

Dina personuppgifter
MTG Radio kommer att behandla de personuppgifter som du lÀmnar i samband med att du anmÀler dig till tÀvlingen i syfte att administrera tÀvlingen och vinsten samt kontakta vinnare. MTG Radio AB Àr personuppgiftsansvarig för denna behandling av dina personuppgifter och kommer bara att dela personuppgifterna med anstÀllda inom MTG Radio samt med Live it som Àr vÄr samarbetspartner för tÀvlingen. MTG Radio kan Àven anvÀnda tredjepartsleverantör för lagring av dina personuppgifter, vilket kan medföra att de kan komma att överföras till tredje land. MTG Radio Ätar sig dock att vidta nödvÀndiga ÄtgÀrder för att skydda dina personuppgifter och ingÄ nödvÀndiga avtal med sÄdan tredjepartsleverantör sÄ att personuppgifterna endast behandlas för de syften som anges hÀri. Dina personuppgifter kommer som lÀngst att lagras i tre mÄnader efter det att tÀvlingen avgjorts, varefter de kommer att raderas eller anonymiseras sÄ att de inte lÀngre gÄr att hÀrleda till dig. Du har rÀtt att vÀnda dig till oss pÄ adressen för att fÄ information om och ta del av de personuppgifter om dig som MTG Radio behandlar (inkl. dataportabilitet), samt att begÀra att felaktiga personuppgifter rÀttas eller under vissa förutsÀttningar att behandlingen begrÀnsas eller personuppgifterna raderas. Om du har synpunkter pÄ MTG Radios behandling av dina personuppgifter har du Àven möjlighet att framföra klagomÄl hos Datainspektionen.