Vinn en upplevelse till vÀrldens bÀsta mamma!

Alla mammor förtjÀnar nÄgot extra pÄ mors dag! KÀnner just du vÀrldens bÀsta mamma? Nominera den mamman du tycker Àr bÀst, motivera varför just hon förtjÀnar ett minne för livet.

Hela morsdagshelgen bjuder Lugna Favoriter pÄ hÀrliga upplevelser frÄn Live it. Eftersom delad glÀdje Àr dubbel glÀdje Àr upplevelserna för tvÄ personer.

VĂ€lj mellan:
StjÀrnkrogsmiddag. LÀs mer
Champangeprovning för tvÄ. LÀs mer
RIB Safari för tvÄ. LÀs mer

Mors dag pÄ Lugna Favoriter presenteras av Live it 

Vill du ge bort en upplevelse pÄ mors dag? Klicka hÀr 

Vinnare presenteras under morsdagshelgen 26-27 maj.

Live it grundades 2005 och Àr idag störst pÄ upplevelsepresenter i Sverige. Med hundratals upplevelser i samarbete med de bÀsta arrangörerna har Live it bredast utbud och högst kvalitet av presenter som ger minnen för livet.

FÀlt markerade med en * Àr obligatoriska

Ev vinstskatt betalas av vinnaren

TĂ€vlingsregler
Arrangören av denna tÀvling Àr MTG Radio (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tÀvling accepterar du dessa tÀvlingsvillkor och intygar att du Àr över 18 Är eller har mÄlsmans tillstÄnd att delta i tÀvlingen.
AnstÀllda pÄ MTG Radio, deras kunder, samarbetspartners eller ÄterförsÀljare samt deras nÀrmast anhöriga och familjemedlemmar fÄr inte deltaga i tÀvlingar som arrangeras av MTG Radio.
Eventuell skatt pÄ vinsten betalas av vinnaren.
Om inte annat anges ansvarar MTG Radio inte för extra kostnader i samband med vinsten.
MTG Radio stÄr ej för reseförsÀkring vid vinst av resa. Det Äligger vinnaren/arna sjÀlva att teckna relevant försÀkring för aktuell resa sÄvida inget annat anges.
Vinnarens namn, bild och röst kan komma att anvÀndas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.
Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot nÄgon ekonomisk motsvarighet, ersÀttning eller överlÄta vinsten till nÄgon annan.
MTG Radio förbehÄller sig rÀtten att nÀr som helst under tÀvlingsperioden Àndra tÀvlingen, regler och dess innehÄll.
Vid alla tÀvlingar som Àr förknippade med resor gÀller 18 Ärs ÄldersgrÀns för att kunna vinna eller alt. med mÄlsmans medgivande, 18 Ärs grÀns gÀller Àven för tÀvlingar dÀr lotter förekommer som vinster.
MTG Radio Àr inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.
Endast ett pris per familj/hushÄll och tÀvling.
Endast 1 (ETT) tÀvlingsbidrag/dag om inget annat anges.
Vinnaren fĂ„r rĂ€kna med att vinsten som regel levereras tvĂ„ till tre veckor efter vinsttillfĂ€llet. Kontantvinster betalas ut den 25e och kan ta 1 – 3 mĂ„nader frĂ„n vinsttillfĂ€llet.
Annonsörerna kan komma att kontakta deltagare via mail eller telefon.

Dina personuppgifter
MTG Radio kommer att behandla de personuppgifter som du lÀmnar i samband med att du anmÀler dig till tÀvlingen i syfte att administrera tÀvlingen och vinsten samt kontakta vinnare. MTG Radio AB Àr personuppgiftsansvarig för denna behandling av dina personuppgifter och kommer bara att dela personuppgifterna med anstÀllda inom MTG Radio samt med Live it som Àr vÄr samarbetspartner för tÀvlingen. MTG Radio kan Àven anvÀnda tredjepartsleverantör för lagring av dina personuppgifter, vilket kan medföra att de kan komma att överföras till tredje land. MTG Radio Ätar sig dock att vidta nödvÀndiga ÄtgÀrder för att skydda dina personuppgifter och ingÄ nödvÀndiga avtal med sÄdan tredjepartsleverantör sÄ att personuppgifterna endast behandlas för de syften som anges hÀri. Dina personuppgifter kommer som lÀngst att lagras i tre mÄnader efter det att tÀvlingen avgjorts, varefter de kommer att raderas eller anonymiseras sÄ att de inte lÀngre gÄr att hÀrleda till dig. Du har rÀtt att vÀnda dig till oss pÄ adressen för att fÄ information om och ta del av de personuppgifter om dig som MTG Radio behandlar (inkl. dataportabilitet), samt att begÀra att felaktiga personuppgifter rÀttas eller under vissa förutsÀttningar att behandlingen begrÀnsas eller personuppgifterna raderas. Om du har synpunkter pÄ MTG Radios behandling av dina personuppgifter har du Àven möjlighet att framföra klagomÄl hos Datainspektionen.