Vinn en upplevelse till världens bästa mamma!

Alla mammor förtjänar något extra på mors dag! Känner just du världens bästa mamma? Nominera den mamman du tycker är bäst, motivera varför just hon förtjänar ett minne för livet.

Hela morsdagshelgen bjuder Lugna Favoriter på härliga upplevelser från Live it. Eftersom delad glädje är dubbel glädje är upplevelserna för två personer.

Välj mellan:
Stjärnkrogsmiddag. Läs mer
Champangeprovning för två. Läs mer
RIB Safari för två. Läs mer

Mors dag på Lugna Favoriter presenteras av Live it 

Vill du ge bort en upplevelse på mors dag? Klicka här 

Vinnare presenteras under morsdagshelgen 26-27 maj.

Live it grundades 2005 och är idag störst på upplevelsepresenter i Sverige. Med hundratals upplevelser i samarbete med de bästa arrangörerna har Live it bredast utbud och högst kvalitet av presenter som ger minnen för livet.

[ninja_form id=48]

[ninja_form id=30]

Dina personuppgifter
MTG Radio kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar i samband med att du anmäler dig till tävlingen i syfte att administrera tävlingen och vinsten samt kontakta vinnare. MTG Radio AB är personuppgiftsansvarig för denna behandling av dina personuppgifter och kommer bara att dela personuppgifterna med anställda inom MTG Radio samt med Live it som är vår samarbetspartner för tävlingen. MTG Radio kan även använda tredjepartsleverantör för lagring av dina personuppgifter, vilket kan medföra att de kan komma att överföras till tredje land. MTG Radio åtar sig dock att vidta nödvändiga åtgärder för att skydda dina personuppgifter och ingå nödvändiga avtal med sådan tredjepartsleverantör så att personuppgifterna endast behandlas för de syften som anges häri. Dina personuppgifter kommer som längst att lagras i tre månader efter det att tävlingen avgjorts, varefter de kommer att raderas eller anonymiseras så att de inte längre går att härleda till dig. Du har rätt att vända dig till oss på adressen [email protected] för att få information om och ta del av de personuppgifter om dig som MTG Radio behandlar (inkl. dataportabilitet), samt att begära att felaktiga personuppgifter rättas eller under vissa förutsättningar att behandlingen begränsas eller personuppgifterna raderas. Om du har synpunkter på MTG Radios behandling av dina personuppgifter har du även möjlighet att framföra klagomål hos Datainspektionen.