Oktober Àr en Rosa mÄnad och alla pÄ I LIKE RADIO uppmÀrksammar det genom att upplysa om cancer och vad vi tillsammans kan göra för att besegra den.

I Like Radio Live – Rosa konsert – TĂ€vla hĂ€r
Vi kommer den 30 oktober att genomföra I Like Radio Live – Rosa konsert! Upplev Mando Diao, Anne-Marie och Darin live pĂ„ en intim konsert. TĂ€vla nedan för din chans att ta med en vĂ€n och tillsammans vara med om en kvĂ€ll i hoppets tecken!

Information om Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj:
Rosa Bandet har under 15 Ärs tid skapat en hög medvetenhet kring bröstcancer och behovet av forskning. Tack vare forskningens framsteg överlever i dag 8 av 10 kvinnor som drabbas av bröstcancer, jÀmfört med 6 av 10 pÄ 1980-talet.

Men vi nöjer oss inte med det. Genom Rosa Bandet 2017 fortsÀtter vi att arbeta för att sÄ mÄnga som möjligt ska bli botade frÄn sin cancer. Och för att de som inte blir botade ÀndÄ ska kunna leva ett lÄngt och rikt liv.

För att det ska bli verklighet krÀvs stora satsningar och mer resurser till forskningen.
Nya metoder för tidig upptÀckt och skrÀddarsydda behandlingar kommer att rÀdda liv. Skonsammare behandlingar och god rehabilitering kommer att öka livskvaliteten.

DĂ€rför behövs Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj – DĂ€rför behövs du!
Tillsammans ska vi besegra cancer!

I Like Radio Live – Rosa konsert – TĂ€vla hĂ€r

FÀlt markerade med en * Àr obligatoriska

LÀs tÀvlingsreglerna hÀr nedan

TĂ€vlingsregler
Arrangören av denna tÀvling Àr MTG Radio (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tÀvling accepterar du dessa tÀvlingsvillkor och intygar att du Àr över 18 Är eller har mÄlsmans tillstÄnd att delta i tÀvlingen.
AnstÀllda pÄ MTG Radio, deras kunder, samarbetspartners eller ÄterförsÀljare samt deras nÀrmast anhöriga och familjemedlemmar fÄr inte deltaga i tÀvlingar som arrangeras av MTG Radio.
Eventuell skatt pÄ vinsten betalas av vinnaren.
Om inte annat anges ansvarar MTG Radio inte för extra kostnader i samband med vinsten.
MTG Radio stÄr ej för reseförsÀkring vid vinst av resa. Det Äligger vinnaren/arna sjÀlva att teckna relevant försÀkring för aktuell resa sÄvida inget annat anges.
Vinnarens namn, bild och röst kan komma att anvÀndas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.
Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot nÄgon ekonomisk motsvarighet, ersÀttning eller överlÄta vinsten till nÄgon annan.
MTG Radio förbehÄller sig rÀtten att nÀr som helst under tÀvlingsperioden Àndra tÀvlingen, regler och dess innehÄll.
Vid alla tÀvlingar som Àr förknippade med resor gÀller 18 Ärs ÄldersgrÀns för att kunna vinna eller alt. med mÄlsmans medgivande, 18 Ärs grÀns gÀller Àven för tÀvlingar dÀr lotter förekommer som vinster.
MTG Radio Àr inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.
Endast ett pris per familj/hushÄll och tÀvling.
Endast 1 (ETT) tÀvlingsbidrag/dag om inget annat anges.
Vinnaren fĂ„r rĂ€kna med att vinsten som regel levereras tvĂ„ till tre veckor efter vinsttillfĂ€llet. Kontantvinster betalas ut den 25e och kan ta 1 – 3 mĂ„nader frĂ„n vinsttillfĂ€llet.
Annonsörerna kan komma att kontakta deltagare via mail eller telefon.