Har du alltid haft en dröm om att få vara röst åt en karaktär i en tecknad film?
Lyssna på Lugna Favoriter och tävla så kan din dröm gå i uppfyllelse och du har chansen att bli en av rösterna i Disney/Pixars nya film Superhjältarna 2.
Varje morgon kommer Maria i Lugna Favoriter ha auditions live i sändning där lyssnare får ringa in till studion (0200 22 10 47) och göra sitt bästa. Alla bidrag skickas sedan vidare till Disney som kommer att utse vinnaren som får vara med och dubba Superhjältarna 2.

Auditionmeningarna:
Jätteglad kvinna: Nej men oj, blommor till mig!? Det hade du verkligen inte behövt!

Superarg man: Vad håller du på med!? Jag har ju sagt åt dig att inte flyga där!

Ledset barn: Jag har tappat bort min nallebjörn och min ballong…

OBS! Du som tävlar måste vara över 18 år.

Biopremiär 31 augusti
Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar. Engelska Röster: Holly Hunter, Craig T Nelson, Samuel L. Jackson m fl. Regi: Brad Bird

Presenteras av Disney/Pixar