Har du alltid haft en dröm om att fÄ vara röst Ät en karaktÀr i en tecknad film?
Lyssna pÄ Lugna Favoriter och tÀvla sÄ kan din dröm gÄ i uppfyllelse och du har chansen att bli en av rösterna i Disney/Pixars nya film SuperhjÀltarna 2.
Varje morgon kommer Maria i Lugna Favoriter ha auditions live i sÀndning dÀr lyssnare fÄr ringa in till studion (0200 22 10 47) och göra sitt bÀsta. Alla bidrag skickas sedan vidare till Disney som kommer att utse vinnaren som fÄr vara med och dubba SuperhjÀltarna 2.

Auditionmeningarna:
JÀtteglad kvinna: Nej men oj, blommor till mig!? Det hade du verkligen inte behövt!

Superarg man: Vad hÄller du pÄ med!? Jag har ju sagt Ät dig att inte flyga dÀr!

Ledset barn: Jag har tappat bort min nallebjörn och min ballong


OBS! Du som tÀvlar mÄste vara över 18 Är.

BiopremiÀr 31 augusti
Allas vĂ„r favoritsuperhjĂ€ltefamilj Ă€r tillbaka, men den hĂ€r gĂ„ngen stĂ„r mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjĂ€lteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det Ă€r en tuff omstĂ€llning för alla, och det blir Ă€nnu tuffare, för ingen av dem har Ă€nnu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. NĂ€r en ny skurk smider en genial och farlig plan mĂ„ste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket Ă€r lĂ€ttare sagt Ă€n gjort, Ă€ven om de alla Ă€r superhjĂ€ltar. Engelska Röster: Holly Hunter, Craig T Nelson, Samuel L. Jackson m fl. Regi: Brad Bird

Presenteras av Disney/Pixar