Under 15-26 april utser TEMPUR® och Lugna Favoriter Topp 5 ”Sveriges Lugnaste plats”. Är det kanske i ögonblicket du lägger dig på kudden, vid havet eller kanske i sommarstugan? Var med och utse de gyllene stunderna där du mår som bäst så kanske det är du som belönas med 2000 kr och en magisk TEMPUR®-kudde med tryckavlastande och svala egenskaper, värde 2500 kr.


Dela med dig av Din lugnaste plats i nedan formulär och belönas samtidigt med ett fint erbjudande. Dessutom, chans att vinna fina priser.VINSTSPECIFIKATION
2000 kr och en TEMPUR®-kudde med tryckavlastande och svala egenskaper värde 2500 kr – hämtas enligt instruktioner i Tempur Brand Store, Sveavägen 30 Stockholm. Kan ej bytas mot annan produkt eller pengar.

Att välja rätt kudde är avgörande för en god nattsömn. Med Tempurs ergonomiska och klassiska kuddar får du inte bara en kudde, utan du investerar i din sömnkvalitet. I hjärtat av varje madrass och kudde vi skapar finns vårt ikoniska TEMPUR® – material, född från NASA-teknologi. Att välja rätt kudde kan förbättra hur bra din kropp är positionerad på natten och på så sätt påverkas din sömnkvalitet. TEMPUR® erbjuder ett brett utbud av kuddar för att tillgodose en rad olika önskemål och sovställningar. Alla erbjuder optimal komfort och stöd från TEMPUR®-materialet, men de har också olika teknologier, design och specialfunktioner för att kunna matcha perfekt med dina behov.


TEMPUR® MÅL ÄR ATT FÖRBÄTTRA SÖMNEN FÖR FLER MÄNNISKOR, ÖVER HELA VÄRLDEN
God sömn är avgörande för oss alla. Det är viktigt för vår hälsa, utveckling och välmående. Och, vi vet att alltför många människor fortfarande inte får den sömn de behöver. På TEMPUR ® har vårt syfte alltid varit att förbättra sömnen för fler människor varje natt, över hela världen. Med nya generationens TEMPUR ®-material har vi tagit komfort och stöd till en helt ny nivå för att förändra och förbättra sömnen för fler människor varje natt, över hela världen. Så, oavsett om du vrider och vänder på dig, sover med smärta och obehag eller sover för varmt, så har vi precis rätt lösning för dig. För när du tillbringar en tredjedel av ditt liv med att sova bör du bara nöja dig med det bästa.

SOV TRYGGT – VI TAR DIN SÖMN PÅ ALLVAR
För oss är det viktigt att du sover riktigt bra för att kunna återhämta dig på bästa möjliga sätt. Därför erbjuder vi dig ett tryggt och säkert Tempurköp. Sov tryggt och prova våra utvalda produkter upp till 90 nätter. Alla våra madrasser har en sak gemensamt, de erbjuder fantastisk tryckavlastning, stöd och förmåga att absorbera rörelser. Om du, efter minst 60 nätter efter leveransdatumet (kom ihåg att du har 90 för att vara helt säker), inte är nöjd med fastheten, kan du välja att byta ut madrassen mot en madrass med annan känsla eller teknologi i samma prisklass.

Visste du?
Tempur är det enda madrassvarumärket som är erkänt av NASA och certifierade av  US Space Foundation. Företaget och dess produkter fick ett officiellt erkännande av NASA vid en gemensam presskonferens den 6 maj 1998, för enastående prestationer i att anpassa den ursprungliga NASA-tekniken för vardagligt bruk och förbättra livskvaliteten för mänskligheten.


Välkommen in till TEMPUR Brand Store på Svevägen 30 i Stockholm så berättar vi mer!

Följ oss gärna i sociala medier
Facebook
Instagram