Power värmer upp inför Black Friday tillsammans med våra vänner på Tyresö Centrum, som ger dig chansen att vinna presentkort för tusentals kronor under hela dagen under Black Friday den 27 november. Självklart får du välja själv, när du vill och kan använda dom! Vi börjar tävla redan kl.07 – det här vill du inte missa…Det kommer regna presentkort under dagen, missa inte din chans att vinna – lyssna på Power!

Tävlingen gör vi i samarbete med våra vänner Tyresö Centrum – lycka till!

*Presentkortet kan ej bytas ut mot kontanter och gäller endast i Tyresö Centrum. Presentkorten är giltiga i 1 år.

Välkommen till Tyresö Centrum – Här trivs vi tillsammans!

Kommuncentrum i hjärtat av Tyresö. Hos oss hittar du trevliga butiker, bra service och restauranger. Centrumet invigdes redan 1965, då under namnet Bollmora Centrum, som ett av de nya stadsdelscentrum som växte fram i förorterna kring Stockholm City. 1992 glasade man in centrumet och gjorde det till en galleria. I samband med nyinvigningen döptes också centrumet om till Tyresö Centrum.

I Tyresö Centrum erbjuder vi en skön shoppingupplevelse där utbudet är brett för att täcka vardagens alla ärenden och helgens önskemål.
Här är dagligvaruhandeln stark med såväl Ica Kvantum som Coop och Systembolaget. Butiskutbudet är varierat och du finner allt från mode och accessoarer till hemelektronik och leksaker. Vi är stolta över att ha en stor andel lokala entreprenörer så väl som de stora välkända butikskedjorna.

Efter en shoppingrunda kan du avnjuta en fika eller lunch i någon av våra 16 caféer och restauranger. Flera av restaurangerna erbjuder även kvällsservering, med fullständiga rättigheter.

Följ oss i sociala medier

@tyresocentrum

#tyresöcentrum

Läs tävlingsreglerna här