Bjud dina polare på lyxig VIP-kväll med limofärd och VIP- platser på första IMAX-visningen av Black Panther! Tävla i Powermorgon varje dag i ”Panter eller Motor”.

Varje morgon klockan 07.00 spelar Powermorgon upp ett ljud och det enda du behöver göra är att gissa rätt på om det är en panter eller motor.

Ring in på 0200-11 12 13 och bli samtal 14, vid rätt svar vinner du två biljetter till nya filmen Black Panther. På fredagen ökar vi upp vinsten till lyxpaketet med privat limo för dig och ditt gäng och VIP platser på IMAX-visningen premiärdagen14 februari på Filmstaden Scandinavia (Mall of Scandinavia).

Efter händelserna i Captain America: Civil War återvänder T’Challa till sitt hemland, det isolerade, högteknologiska afrikanska landet Wakanda, för att bli dess kung. Men när en gammal fiende dyker upp måste T’Challa, både som kung och Black Panther visa sin styrka. Han dras in i en konflikt som hotar inte bara Wakandas öde, utan hela världen. I rollerna bl a: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Angela Basset, Forest Whitaker och Martin Freeman. Regi: Ryan Coogler.

Black Panther – Premiär 14 februari 2018

Köp biljetter till filmen här