Tillsammans med SEAT tÀvlar Power ut en resa för tvÄ personer till Barcelona med VIP-biljetter till festivalen Primavera Sound!

Du tĂ€vlar i Powermorgon varje vardagsmorgon kl.07 dĂ€r vi till en början kommer lĂ„ta vĂ„r vĂ€n Fernando frĂ„n Barcelona försöka sjunga en hitlĂ„t och dĂ„ Ă€r det upp till dig att lista ut vilken det Ă€r
 Fernando Ă€r rĂ€tt dĂ„lig pĂ„ engelska och har en kraftig spansk brytning men sĂ„ fort du tror dig kunna lĂ„ten ska du ringa in till studion pĂ„ nr. 90 213. Blir du samtal 14 vinner du ett par schyssta hörlurar och tar dig ett steg nĂ€rmare fredagsfinalen den 10 maj, dĂ€r VIP-resan till Barcelona stĂ„r pĂ„ spel!

OBS! Vilka delvinnare som hamnar i fredagsfinalen avgörs med frÄgor off air.

TÀvlingen pÄgÄr alla vardagar under vecka 18 och vecka 19 (bortsett onsdag 1 maj som Àr en helgdag).

Hur finalen kommer gĂ„ till mĂ€rker du pĂ„ fredagen den 10 maj men var inte orolig, ”Fernando” kommer vara med Ă€ven dĂ„! 😉

“From Power to Primavera Sound” presenteras av SEAT – Brings you new music!

Vinstspecifikation
Delvinnare:
Sony hörlurar

Finalvinnare:
VIP-paket för 2 personer innehÄllande:
– Flyg tur och retur Stockholm Arlanda-Barcelona.
– Transfer i Barcelona (flygplats – hotell – flygplats).
– VIP-biljetter till Primavera Sounds i Barcelona, 30 maj – 1 juni.
– Hotell.
– GĂ€stservice.

OBS! ÅldersgrĂ€ns 18 Ă„r.

SEAT Àr ett Sveriges snabbast vÀxande bilmÀrken. Med hjÀrtat i Barcelona skapar vi bilar med prisvinnande design som förgyller och förenklar vardagen. Hos oss hittar du ett stort urval modeller som alla har högsta sÀkerhet och teknik i framkant gemensamt. Smarta tekniska lösningar hjÀlper dig att koppla upp din smartphone samtidigt som de assisterar körningen. KörglÀdjen och kÀnslan bakom ratten fÄr du pÄ köpet. VÀlkommen in, sÄ hjÀlper vi dig att hitta din favorit.

LÀs tÀvlingsregler hÀr

LÀs mer om Primavera Sound hÀr