Tävla i Powers ”Nämn 5” varje vardagsmorgon (v.12) och vinn ett presentkort på 1000 kr att äta mat och handla delikatesser för i Hötorgshallen!

Du ringer in till studion runt kl.07 när programledarna Erik och Elin säger att det är dags, och är du först att ringa in kommer du att få tävla. Tävlingen går ut på att på angiven tid hinna ”Nämna 5” av morgonens nyckelord.
Till exempel ” 5 delikatesser på 10 sekunder”, klarar du av det så vinner du presentkortet på 1000 kr att äta mat och handla delikatesser för i Hötorgshallen.

Lycka till och smaklig måltid önskar Power och våra vänner i Hötorgshallen!

Om Hötorgshallen

Hötorgshallen är en saluhall mitt i Stockholm där du kan njuta av hela världens matkultur. Här köper du turkiska hamburgare, skämmer bort din älskade med ostron och ett glas vitt, här botaniserar du bland italienska och jämtländska delikatesser, här hittar du svenska-tyska-engelska-polska-finska korvar, god glass, lyxig asiatisk mat, halalslaktat lamm, närfångad fisk, närodlade grönsaker, skogsplockad svamp, hembakat bröd, nypressad juice och delikatesser du inte ens visste fanns. Välkommen!

Upptäck smakerna i hela världens saluhall!

Läs tävlingsregler här