Simple Feast presenterar – Power to the People
Dags att sprida pepp och ge power till nära och kära!
Alla har vi en person i vår närhet som bör hyllas! Någon som alltid gör det där lilla extra, är en superpoolare eller någon som till och med gjort en äkta hjälteinsats.

Nu vill PWR hylla dessa superhjältar/ bästa vänner!

I “Power to the people” har du varje vardagsmorgon (25-29 maj) chans att visa din uppskattning genom att belöna den personen med en helt fantastisk matkasse från Simple Feast!
Snabblagade vegetariska och veganska rätter, förberedda av skickliga kockar – levererade direkt hem till dörren!

Power to the people – presenteras av Simple Feast – en bättre matkasse

[ninja_form id=66]

Läs tävlingsreglerna här 

Vinstspecifikation

En matkasse från Simple Feast, värde 999 kr

Matkassen innehåller kompletta måltider för tre dagar (en måltid per dag) för upp till 5 personer. Vinnaren väljer själv mellan vegetarisk eller vegansk mat och om man vill ha den lite mer experimentella Season Feast eller den familjeanpassade Family Feast. Alla ingredienser som behövs kommer med i kassen och allt är uträknat så att det blir minimalt med svinn. Rätterna är så gott som färdiglagade, det enda du själv behöver göra är att färdigställa det allra sista. Alla råvaror är 100 % ekologiska och förpackningarna miljövänliga. Det har aldrig varit lättare att äta gott, vegetariskt och klimatsmart!

Om Simple Feast

Simple Feast är matkasseföretaget som levererar vegetariska och veganska måltider bestående av ekologiska råvaror – klara att serveras på ett ögonblick. Rätterna är förberedda av skickliga kockar och förpackningarna är miljövänliga. Helt enkelt en bättre matkasse – för dig själv, din familj och vår planet. Läs mer på simplefeast.com.