Varje vardagsmorgon ger POWER och Halebop dig chansen att vinna schyssta vattentĂ€ta Bluetoothhögtalare och om du har tur, tar du Ă€ven hem finalomgĂ„ngen pĂ„ fredagen den 21a december kl.08 dĂ„ en ovĂ€ntat schysst resa för 4 studenter till Skiweek i Åre stĂ„r pĂ„ spel.

Varje vardag kl.07 med start den 3e december kommer Powermorgon öppna en lucka i Powers julkalender. I luckan döljer sig ett uselt rim med en siffra i fokus och dĂ„ gĂ€ller det att vara snabb pĂ„ telefonen bli samtal ”x” (”siffran i fokus”) för att vinna högtalaren och chansen pĂ„ resan till Skiweek i Åre 27-31 januari 2019.

Lycka till!

 

Halebop – den schyssta mobiloperatören

Vi Àr den schyssta mobiloperatören med Sveriges nöjdaste mobilkunder. Vi vÀlkomnar olikheter, drivs av nyfikenhet och skaparglÀdje, viljan att mÀnniskor ska ha kul och mÄ bra tillsammans. Vi Àr övertygade om att vÀrlden skulle vara en mycket bÀttre plats om alla var snÀllare mot varandra. DÀrför genomsyrar schyssthet allt vi gör, frÄn schyssta deals och superbra tÀckning till hur vi tar hand om och gör vÄra kunder Ànnu gladare.

I januari Ă„ker vi Ă„ter igen med Studentkortet till Åre och Skiweek, dĂ€r vĂ€ntar hĂ€rlig skidĂ„kning, grym afterski och lĂ„nga kvĂ€llar. En skön studentfest som pĂ„gĂ„r i tre veckor. Vi vet att studentkassan kan vara skral ibland sĂ„ sjĂ€lvklart bjussar vi pĂ„ biljetter, sĂ„ fler kan joina oss!

Vi Ă€r stolta över att ha mottagit utmĂ€rkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” frĂ„n SKI – svenskt Kvalitetsindex. Det Ă€r faktiskt 9:e gĂ„nger pĂ„ 11 Ă„r! Vi nöjer oss sjĂ€lvklart inte med detta, för oss Ă€r det bara början pĂ„ resan att bli Ă€nnu bĂ€ttre och göra Ă€nnu fler kunder nöjda.