Fast på en oljerigg i Nordsjön börjar folk hittas mördade… Det är den korta summeringen av vad Viaplays nya originalserie RIG 45 handlar om, nu har samma öde mött Powers programchef…

Lyssna på Powermorgon med Erik och Frida varje morgon kl. 07 och var med och lös mordet på Powers programchef. Det är alltid Erik eller Frida som mördat honom och upp till dig att avslöja vem som ljuger om sin oskuld.

Först att lösa mordgåtan och ringa in till studion på 0200-11 12 13 vinner tre månader fritt Viaplay och… en flaska olja (om du inte vill ha en flaska olja behöver du inte ta den haha).

OBS! Powers programchef blir aldrig mördad på riktigt, hur f-n mördar man samma person 5 gånger liksom?

Om RIG45
Tio besättningsmän varav en kallblodig mördare. Under sex stormiga dagar följer vi en klaustrofobisk jakt på en oljerigg. Vem lever imorgon? Rig 45 är sommarens thrillerserie på Viaplay med internationell cast där vi bland annat ser David Dencik från Tinker Tailor Soldier Spy, Lisa Henni från Snabba Cash och Gary Lewis från Gangs of New York i rollerna. Premiär den 8 juni exklusivt på Viaplay.

Hitta serien på Viaplay

Vinstspec:
3 månader fritt Viaplay + 1 flaska olja.

Tävlingsregler:
Vid eventuell vinst kommer flaskan med olja inte att skickas per post. Denna kommer att finnas för upphämtning, på MTG Radios huvudkontor i centrala Stockholm.

[ninja_form id=48]