Tillsammans med våra vänner på Halebop ger vi dig Power VIP Experience!
Den 11 september har du chansen att tillsammans med en vän inta ett fullsatt Hovet i Stockholm och se Khalid live!
För att kamma hem Khalid-biljetterna och ett schysst Halebop-kit behöver du bara lyssna på Power efter två Khalid-låtar i rad, när du hör dem ringer du in till studion på 90 213 och blir samtal 14!

Tävlingsregler:
Åldersgräns 13 år.
Eventuell vinst hämtas själv ut av vinnare på Nordic Entertainment Group, efter överenskommelse (medtag giltig legitimation).

I samarbete med

Vi är den schyssta mobiloperatören med Sveriges nöjdaste mobilkunder. Vi välkomnar olikheter, drivs av nyfikenhet och skaparglädje, viljan att människor ska ha kul och må bra tillsammans. Vi är övertygade om att världen skulle vara en mycket bättre plats om alla var snällare mot varandra. Därför genomsyrar schyssthet allt vi gör, från schyssta deals och superbra täckning till hur vi tar hand om och gör våra kunder ännu gladare. Vi är stolta över att ha mottagit utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” från SKI – svenskt Kvalitetsindex. Det är faktiskt 9:e gånger på 11 år! Vi nöjer oss självklart inte med detta, för oss är det bara början på resan att bli ännu bättre och göra ännu fler kunder nöjda.

Läs tävlingsvillkor här