Erik och Frida från Powermorgon bjuder in lyssnare för häng lördag 9 juni i Haninge Centrum. Deras önskan är att ha med sig människor som vågar bjuda på sig själva. För att vinna behöver du våga ta vid i refrängen när Erik stoppar musiken. Oroa dig inte för hur du låter när du sjunger, det här är inte Idol, det viktiga är att bara våga sjunga ut!

Anmäl dig nedan och välj vilken låt du vill sjunga ut och var sedan beredd att börja sjunga och våga ge järnet när Erik och Frida ringer upp varje vardag kl 07.

Lycka till önskar Erik och Frida på Power tillsammans med Rollers & Bowlers i Haninge Centrum!

Vinst:
Totalt 5 vinnare med varsin vän får möjligheten att hänga med programledarduon Erik och Frida. På plats i Haninge Centrum väntar roliga aktiviteter på Rollers n Bowlers
11:00 Alla möts upp
11:15-12:15 Rullskridskor
12:15-13:15 Lunch på Rollers & Bowlers
13:30-14:00 Shuffleboard
14-15:30 All in one (space games)

[ninja_form id=57]

Om Haninge Centrum
Upplev Haninges största mötesplats, här händer något varje dag. Ta med en vän, eller hela familjen, eller kom själv. Här finns gemenskapen och butikerna som ger mersmak. Blanda mode, sport, inredning och mycket annat. Här hittar du även sköna matställen samt tjänster och service för vardag och fest.
Välkommen till Haninge Centrum

[ninja_form id=48]

 

Dina personuppgifter
MTG Radio kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar i samband med att du anmäler dig till tävlingen i syfte att administrera tävlingen och vinsten samt kontakta vinnare. MTG Radio AB är personuppgiftsansvarig för denna behandling av dina personuppgifter och kommer bara att dela personuppgifterna med anställda inom MTG Radio samt med Haninge Centrum som är vår samarbetspartner för tävlingen. MTG Radio kan även använda tredjepartsleverantör för lagring av dina personuppgifter, vilket kan medföra att de kan komma att överföras till tredje land. MTG Radio åtar sig dock att vidta nödvändiga åtgärder för att skydda dina personuppgifter och ingå nödvändiga avtal med sådan tredjepartsleverantör så att personuppgifterna endast behandlas för de syften som anges häri. Dina personuppgifter kommer som längst att lagras i tre månader efter det att tävlingen avgjorts, varefter de kommer att raderas eller anonymiseras så att de inte längre går att härleda till dig. Du har rätt att vända dig till oss på adressen [email protected] för att få information om och ta del av de personuppgifter om dig som MTG Radio behandlar (inkl. dataportabilitet), samt att begära att felaktiga personuppgifter rättas eller under vissa förutsättningar att behandlingen begränsas eller personuppgifterna raderas. Om du har synpunkter på MTG Radios behandling av dina personuppgifter har du även möjlighet att framföra klagomål hos Datainspektionen.</h6