Erik och Frida från Powermorgon kommer att lägga upp en ny spännande annons i Shpock-appen varje morgon. Den enda betalningen de vill ha är en rolig motivering i appen varför just du ska vinna Powerprylarna! Sök på #powerhitradio i appen, lägg 0 kr i bud och skriv din motivering.

Om du inte redan har appen är det dags att ladda hem den nu, den är gratis!

Shpock – appen för köp & sälj i din närhet.

Läs Powers tävlingsregler här nedan 

Presenteras av

Klicka här för att ladda ner Shpock-appen gratis

Shpock (SHop in your POCKet) är en app för att köpa och sälja begagnade prylar. Objekten sorteras efter din position, så att du kan bläddra igenom en mängd olika objekt för att hitta begagnade prylar i din närhet eller tjäna pengar genom att sälja dina saker du inte längre använder. Sedan lanseringen i september 2012, har Shpock lockat över 10 miljoner användare i Storbritannien, Tyskland, Österrike och Italien med flera miljontals annonser i appen. Shpock har funnits i Sverige sen 2016 och över 1,5 miljoner svenskar har laddat ner appen.

Lägg upp en annons gratis på Shpock och inkludera #shpockpower i annonstexten så kommer din annons automatiskt att uppgraderas och med ”toppsökning” vilket ökar chansen att få din pryl såld! Gäller till och med 28 oktober.

Köp och sälj med Shpock – appen för köp & sälj i din närhet.

 

Tävlingsregler

Arrangören av denna tävling är Nordic Enterteinment Group Radio (NENT Group Radio) (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor och intygar att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd att delta i tävlingen.

Anställda inom NENT Group, MTG, Shpock och deras kunder, samarbetspartners eller återförsäljare samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i NENT Groups tävlingar.

Nordic Entertainment Group kontaktar vinnare inom 7 dagar för bokning av datum/tid för hämtning av pris.

Vinstspecifikation:

1 st Powerhoodie (strl. M) med tryck, 1st Powerpryl och 1 st Shpockpåse.

Vinst hämtas på (inom 30 dagar från vinsttillfället):

Nordic Entertainment Group

Ringvägen 52

118 67 Stockholm.

NENT Group Radio ansvarar inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan

NENT Group Radio står ej för reseförsäkring. Det åligger vinnaren/arna själva att teckna relevant försäkring för aktuell resa såvida inget annat anges.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.


Om NENT Group inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.

NENT Group Radio förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

NENT Group Radio är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med NENT Groups integritetspolicy. NENT Group ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Vidare ansvarar NENT Group inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din användning av NENT Groups webbsidor.