Hör du vilka låtar vi har mixat ihop? Ring oss på 90 212, gissa och vinn 2000 kr.
I sommar genomför vi RIX FM:s Sommarmedley tillsammans med Amazon Prime Day varje vardag 8 juli-2 augusti.

Glad sommar önskar RIX FM och Amazon Prime day!

Amazon Prime Day närmar sig igen! Fira med oss den 16-17 juli och ta del av exklusiva erbjudanden som gör din sommar ännu bättre!

Amazon Prime Day är ett globalt shoppingevenemang med erbjudanden som endast är tillgängliga för Amazon Prime-medlemmar.

Amazon Prime erbjuder exklusiva rabatter och underhållning – allt i ett enda medlemskap. Med Amazons årliga Prime Day får Prime-medlemmar tillgång till fantastiska erbjudanden på produkter från både ledande nationella varumärken och småföretagare inom en mängd kategorier, från mode och elektronik till leksaker och hem. Bli medlem idag och upptäck fördelarna med Prime!

Amazon är världens ledande e-handelsplattform som erbjuder ett oöverträffat urval av produkter. Vi strävar efter att ge våra kunder en enastående shoppingupplevelse genom snabb leverans, konkurrenskraftiga priser och bra kundservice. Upptäck bekvämligheten med att handla hos Amazon, där innovation möter kvalitet, och hitta allt du behöver på ett och samma ställe. Handla smartare, enklare och tryggare med Amazon.