Tillsammans med Hyundai presenterar vi Barn i Bilen och sommarens mest fartfyllda familjetävling. Vem kan mest i bilen? Barnen eller de vuxna? Ring in till studion och vinn ett semesteräventyr med en ny lånebil från Hyundai plus 6 000 kr i fickpengar. 

Hyundai har bilar för alla dina sommaräventyr. Allt från innovativa elbilar och laddhybrider till smidiga citysmarta bilar och rymliga SUV:ar. Välkommen att provköra din favorit hos din lokala Hyundai-återförsäljare – du får en svalkande glass efteråt!

Tävlingen pågår vardagar 27 juni – 1 juli 2022

Tävla

– Lyssna på RIX FM runt kl. 08:45
– Ring in till studion på telefonnummer 902 10 
– Den som kan mest i bilen vinner och får välja semesteräventyrets destination

Barn i bilen presenteras av:

Vinstspecifikation

Vinsten avser en hyrbil från Hyundai för en långwekeend (torsdag-söndag) under perioden augusti – oktober 2022 samt 6000 kr i kontanter som betalas ut som lön på vinnarens bankkonto inom 3 månader. 

Om Hyundai

Hyundai Motor Company lanserade sin första bil 1967 och är idag Koreas största biltillverkare – och den femte största i världen med en försäljning av fem miljoner bilar per år. I staden Ulsan i Korea ligger företagets och världens största integrerade bilfabrik med en kapacitet att producera cirka 1,5 miljoner bilar per år. I Sverige har Hyundai funnits sedan 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts till svenska kunder.

Agenturen Hyundai Bilar Import AB har idag omkring 80 återförsäljare och över 100 serviceverkstäder runt om i landet.

För att du som kund ska få ett bekymmersfritt bilägande lägger Hyundai stor vikt vid kvaliteten både i utveckling och produktion. Återkommande topplaceringar i oberoende, internationella kvalitetstester är ett tydligt bevis på att arbetet lönar sig.

Välkommen att boka provkörning hos din närmaste återförsäljare.

Läs tävlingsreglerna här