TĂ€vla i RIX MorronZoos besiktningsprotokoll

RIX FM och Bilprovningen vill att du och din bil mÄr bra i sommar!
TĂ€vla dĂ€rför om en spa-weekend för tvĂ„ personer och en Bilkontroll. Ring in till studion (0200-212 212) kl 06:30 för att se om du blir godkĂ€nd eller underkĂ€nd i RIX MorronZoos besiktningsprotokoll


Du kommer att fĂ„ roliga frĂ„gor som gĂ€ller dig och dina ”styrleder”, din ”motorik” och kanske t.o.m. ditt ”avgassystem” men oroa dig inte! Vad utfallet Ă€n blir Ă€r du garanterad ett hjĂ€rtligt omhĂ€ndertagande av RIX FM och Bilprovningen i form av en spa-weekend för tvĂ„ och en Bilkontroll!

Vinstspecifikation:
Spaweekend för tvÄ personer inklusive övernattning, tillgÄng till spa, middag, frukost och behandling vÀrde: 5 245 kr
Bilkontroll (nyttjas inom tvÄ Är och gÀller lÀtta fordon med en maxvikt om 3,5 ton) vÀrde: 475 kr

TÀvlingen genomförs i RIX MorronZoo 2018-05-14 tom 2018-05-18
Du som tÀvlar kommer att fÄ nÄgra kunskapsfrÄgor off air före tÀvling dÄ det enligt lag krÀvs en prestation för att vinna priser i radio.

Bilprovningen – Din trafiksĂ€kerhet sedan 1963

Erbjudande frÄn Bilprovningen till alla bilister
Om du kontrollbesiktar din bil hos oss den 1-21 juni fÄr du 80 kr i rabatt pÄ ordinarie pris (475 kr), lÀs mer pÄ www.bilprovningen.se/midsommar

VÀlkommen hÀlsar alla vi pÄ Bilprovningen!

OBS! Ev. vinstskatt tas upp i deklarationen och betalas av vinnaren. LÀs mer om reglerna pÄ skatteverket.se.

TĂ€vlingsregler
Arrangören av denna tÀvling Àr MTG Radio (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tÀvling accepterar du dessa tÀvlingsvillkor och intygar att du Àr över 18 Är eller har mÄlsmans tillstÄnd att delta i tÀvlingen.
AnstÀllda pÄ MTG Radio, deras kunder, samarbetspartners eller ÄterförsÀljare samt deras nÀrmast anhöriga och familjemedlemmar fÄr inte deltaga i tÀvlingar som arrangeras av MTG Radio.
Eventuell skatt pÄ vinsten betalas av vinnaren.
Om inte annat anges ansvarar MTG Radio inte för extra kostnader i samband med vinsten.
MTG Radio stÄr ej för reseförsÀkring vid vinst av resa. Det Äligger vinnaren/arna sjÀlva att teckna relevant försÀkring för aktuell resa sÄvida inget annat anges.
Vinnarens namn, bild och röst kan komma att anvÀndas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.
Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot nÄgon ekonomisk motsvarighet, ersÀttning eller överlÄta vinsten till nÄgon annan.
MTG Radio förbehÄller sig rÀtten att nÀr som helst under tÀvlingsperioden Àndra tÀvlingen, regler och dess innehÄll.
Vid alla tÀvlingar som Àr förknippade med resor gÀller 18 Ärs ÄldersgrÀns för att kunna vinna eller alt. med mÄlsmans medgivande, 18 Ärs grÀns gÀller Àven för tÀvlingar dÀr lotter förekommer som vinster.
MTG Radio Àr inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.
MTG Radio följer Personuppgiftslagen. MTG Radio Àr personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lÀmnas i samband med tÀvlingen, vilka endast kommer att behandlas i enlighet med personuppgiftslagen i syfte att administrera tÀvlingen och dess ÀndamÄl (vinstadministration). MTG Radio kan först efter samtycke frÄn den tÀvlande dela med sig av personuppgifter till annonsör, i de fall den tÀvlande kryssat i att de önskar mer information/ erbjudanden. TÀvlande har rÀtt att fÄ information om vilka uppgifter om denne som behandlas av MTG Radio genom att skicka en skriftlig och egenhÀndigt undertecknad begÀran stÀlld till ovanstÄende adress, och kan ocksÄ vÀnda dig till denna adress för att begÀra rÀttelse av felaktig eller missvisande personuppgift.
Endast ett pris per familj/hushÄll och tÀvling.
Endast 1 (ETT) tÀvlingsbidrag/dag om inget annat anges.
Vinnaren fĂ„r rĂ€kna med att vinsten som regel levereras tvĂ„ till tre veckor efter vinsttillfĂ€llet. Kontantvinster betalas ut den 25e och kan ta 1 – 3 mĂ„nader frĂ„n vinsttillfĂ€llet.
Annonsörerna kan komma att kontakta deltagare via mail eller telefon.