Tävla i RIX MorronZoos besiktningsprotokoll

RIX FM och Bilprovningen vill att du och din bil mår bra i sommar!
Tävla därför om en spa-weekend för två personer och en Bilkontroll. Ring in till studion (0200-212 212) kl 06:30 för att se om du blir godkänd eller underkänd i RIX MorronZoos besiktningsprotokoll…

Du kommer att få roliga frågor som gäller dig och dina ”styrleder”, din ”motorik” och kanske t.o.m. ditt ”avgassystem” men oroa dig inte! Vad utfallet än blir är du garanterad ett hjärtligt omhändertagande av RIX FM och Bilprovningen i form av en spa-weekend för två och en Bilkontroll!

Vinstspecifikation:
Spaweekend för två personer inklusive övernattning, tillgång till spa, middag, frukost och behandling värde: 5 245 kr
Bilkontroll (nyttjas inom två år och gäller lätta fordon med en maxvikt om 3,5 ton) värde: 475 kr

Tävlingen genomförs i RIX MorronZoo 2018-05-14 tom 2018-05-18
Du som tävlar kommer att få några kunskapsfrågor off air före tävling då det enligt lag krävs en prestation för att vinna priser i radio.

Bilprovningen – Din trafiksäkerhet sedan 1963

Erbjudande från Bilprovningen till alla bilister
Om du kontrollbesiktar din bil hos oss den 1-21 juni får du 80 kr i rabatt på ordinarie pris (475 kr), läs mer på www.bilprovningen.se/midsommar

Välkommen hälsar alla vi på Bilprovningen!

OBS! Ev. vinstskatt tas upp i deklarationen och betalas av vinnaren. Läs mer om reglerna på skatteverket.se.

Tävlingsregler
Arrangören av denna tävling är MTG Radio (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor och intygar att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd att delta i tävlingen.
Anställda på MTG Radio, deras kunder, samarbetspartners eller återförsäljare samt deras närmast anhöriga och familjemedlemmar får inte deltaga i tävlingar som arrangeras av MTG Radio.
Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.
Om inte annat anges ansvarar MTG Radio inte för extra kostnader i samband med vinsten.
MTG Radio står ej för reseförsäkring vid vinst av resa. Det åligger vinnaren/arna själva att teckna relevant försäkring för aktuell resa såvida inget annat anges.
Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.
Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.
MTG Radio förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.
Vid alla tävlingar som är förknippade med resor gäller 18 års åldersgräns för att kunna vinna eller alt. med målsmans medgivande, 18 års gräns gäller även för tävlingar där lotter förekommer som vinster.
MTG Radio är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.
MTG Radio följer Personuppgiftslagen. MTG Radio är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen, vilka endast kommer att behandlas i enlighet med personuppgiftslagen i syfte att administrera tävlingen och dess ändamål (vinstadministration). MTG Radio kan först efter samtycke från den tävlande dela med sig av personuppgifter till annonsör, i de fall den tävlande kryssat i att de önskar mer information/ erbjudanden. Tävlande har rätt att få information om vilka uppgifter om denne som behandlas av MTG Radio genom att skicka en skriftlig och egenhändigt undertecknad begäran ställd till ovanstående adress, och kan också vända dig till denna adress för att begära rättelse av felaktig eller missvisande personuppgift.
Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.
Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.
Vinnaren får räkna med att vinsten som regel levereras två till tre veckor efter vinsttillfället. Kontantvinster betalas ut den 25e och kan ta 1 – 3 månader från vinsttillfället.
Annonsörerna kan komma att kontakta deltagare via mail eller telefon.