Fattar pappa galoppen? Hur väl känner han dig, och vad kan han egentligen om hästar? Anmäl dig och din pappa via formuläret nedan.

Varje morgon i RIX MorronZoo tävlar vi i en frågetävling där din pappa ska besvara frågor, mest om dig, men också om hästar… Dagligen kan ni vinna biljetter till Stockholm International Horse Show 30 nov-3 dec. På fredagen möts två pappor, med veckans bästa resultat i en rafflande final där vinsten är en resa för två till Wien och biljetter till Spanska ridskolan.

Det stora hoppet
Missa inte ”Det Stora Hoppet”, ett program där sex unga tjejer har chansen att vinna en tävlingshäst i toppklass utvald av Malin Baryard – om pappa fattar galoppen! Här gäller det för papporna att lägga bort sin prestige och ge allt för sina döttrars stora intresse. Under några intensiva veckor på vackra Österlen ska tjejerna med hjälp av coachen Malin Baryard lära sina pappor att tävla på hästryggen i klassiska ridsportgrenar. Klarar männen av att vara i underläge och beroende av sina barn? Visst kommer det att bli dråpliga situationer och dramatiska tävlingar, men framför allt tårar, skratt, kärlek och ilska när vi på nära håll får följa sex vanliga svenska tjejer och deras pappors kamp för att uppnå en gemensam dröm. Ridsportkommentatorn Henrik Johnsson är programledare för Det stora hoppet.
Det Stora Hoppet, premiär på tisdag, 20:00, på TV3, Viaplay & Viafree

Vinsspecifikation:
Resa, boende i Wien samt biljetter till Spanska ridskolan, värde: 10 000 kr
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

[ninja_form id=92]

[ninja_form id=87]