Nu har du chans att vinna tusentals kronor varje dag kl 7, 9, 13, 16 och 19. Du vÀljer ju sÄklart sjÀlv vad du vill göra med tusenlappen som vi sÀtter in pÄ ditt konto.

SÄ hÀr vinner du:

    1. Kl 7, 9, 13, 16 och 19 lÀser programledaren upp ett namn pÄ en lÄt
    2. NÀr lÄten sedan spelas sÄ ska du ringa in pÄ 0200-212 212 och bli samtal 12

Lycka till

TĂ€vlingsperiod: vardagar 2-20 april

TĂ€vlingsregler

TÀvlingsregler Arrangören av denna tÀvling Àr MTG Radio (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tÀvling accepterar du dessa tÀvlingsvillkor och intygar att du Àr över 18 Är eller har mÄlsmans tillstÄnd att delta i tÀvlingen.
AnstÀllda pÄ MTG Radio, deras kunder, samarbetspartners eller ÄterförsÀljare samt deras nÀrmast anhöriga och familjemedlemmar fÄr inte deltaga i tÀvlingar som arrangeras av MTG Radio.
Eventuell skatt pÄ vinsten betalas av vinnaren.
Om inte annat anges ansvarar MTG Radio inte för extra kostnader i samband med vinsten.
MTG Radio stÄr ej för reseförsÀkring vid vinst av resa. Det Äligger vinnaren/arna sjÀlva att teckna relevant försÀkring för aktuell resa sÄvida inget annat anges.
Vinnarens namn, bild och röst kan komma att anvÀndas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.
Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot nÄgon ekonomisk motsvarighet, ersÀttning eller överlÄta vinsten till nÄgon annan.
MTG Radio förbehÄller sig rÀtten att nÀr som helst under tÀvlingsperioden Àndra tÀvlingen, regler och dess innehÄll.
Vid alla tÀvlingar som Àr förknippade med resor gÀller 18 Ärs ÄldersgrÀns för att kunna vinna eller alt. med mÄlsmans medgivande, 18 Ärs grÀns gÀller Àven för tÀvlingar dÀr lotter förekommer som vinster.
MTG Radio Àr inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.
MTG Radio följer Personuppgiftslagen. MTG Radio Àr personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lÀmnas i samband med tÀvlingen, vilka endast kommer att behandlas i enlighet med personuppgiftslagen i syfte att administrera tÀvlingen och dess ÀndamÄl (vinstadministration). MTG Radio kan först efter samtycke frÄn den tÀvlande dela med sig av personuppgifter till annonsör, i de fall den tÀvlande kryssat i att de önskar mer information/ erbjudanden. TÀvlande har rÀtt att fÄ information om vilka uppgifter om denne som behandlas av MTG Radio genom att skicka en skriftlig och egenhÀndigt undertecknad begÀran stÀlld till ovanstÄende adress, och kan ocksÄ vÀnda dig till denna adress för att begÀra rÀttelse av felaktig eller missvisande personuppgift.
Endast ett pris per familj/hushÄll och tÀvling.
Endast 1 (ETT) tÀvlingsbidrag/dag om inget annat anges.
Vinnaren fĂ„r rĂ€kna med att vinsten som regel levereras tvĂ„ till tre veckor efter vinsttillfĂ€llet. Kontantvinster betalas ut den 25e och kan ta 1 – 3 mĂ„nader frĂ„n vinsttillfĂ€llet.
Annonsörerna kan komma att kontakta deltagare via mail eller telefon.