Vinn en lyxig kaffebryggare & kaffekvarn från Wilfa.

Tillsammans med Wilfa laddar RIX MorronZoo upp inför en fulladdad kaffevecka, där du som lyssnar har chansen att vinna en lyxig kaffebryggare och kaffekvarn till ett värde av ca 7000 kr!

Tävla
Ring in, gissa och vinn! Var dricker RIX MorronZoo sitt kaffe…?
Det är upp till dig som tävlar att lista ut var morgonens ljudrebus utspelar sig, gissar du rätt vinner du en lyxig Performance kaffebryggare och Uniform kaffekvarn från Wilfa .

Telefonnummer in till studion: 90 212

Vinstspecifikation
Performance kaffebryggare
värde 2799 kr

Gott kaffe börjar med rent och färskt vatten. Wilfa Performance kaffebryggare har därför utrustats med en unik teknik som garanterar att du brygger ditt kaffe på färskt vatten – från första till sista droppen. Dessutom har den en avtagbar vattenbehållare som är lika enkel att fylla på som den är att rengöra.

* Avtagbar vattenbehållare för enkel påfyllning av färskt vatten
* Unik teknik som tömmer bryggaren helt på vatten vid varje bryggning
* Brygger ditt kaffe under optimal temperatur för maximal smak

Läs mer här

Uniform kaffekvarn värde 4199 kr

Upplev kaffets fulla potential, genom att mala dina kaffebönor får du ta del av kaffets alla aromer och smaker. Uniform kaffekvarn gör det möjligt att mala allt från finaste espresso till grovt kokkaffe.

* 41 justeringssteg med exakt och jämn malning, från espresso till kokkaffe
* Inkluderar precisionsvåg med timerfunktion
* 58 mm flat burr kvarnverk med knivar i rostfritt stål

Läs mer här

Om Wilfa
Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en av Nordens ledande leverantörer av småelektriska hushållsprodukter till tusentals hem. Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation. Vi fokuserar på miljön i allt vårt arbete och från våren 2020 är Wilfa miljöcertifierad och har blivit ett Eco-Lighthouse-företag – det är vi stolta över!

Lycka till,

Wilfa – Godare kaffe, helt enkelt!