Producent-Basse från RIX MorronZoo har fått nog! Han har tagit sitt förnuft tillfånga och ska ge sig in i resan mot att bli vältränad. Det startade med Vasaloppet med blodad tand att klara en svensk klassiker, där Basse nu har ett lopp kvar; Lidingöloppet!

Till sin hjälp har Basse en PT, kostplan  och det viktigaste av allt för att klara huvudmålet; Assan Njie som mental coach! Läs om Assans resa  ”Från MMA-proffs till VD här:

Mentala tips från Assan Njie:
– Allt sitter i huvudet, föreställ dig själv mentalt att klarar ditt mål, så gör du det!
– Håll fokus på belöningen tills du nått ditt mål.
– Om det inte utmanar dig, så förändrar det dig inte heller.

Följ Basses resa att hitta balansen mellan träning, hälsa och god kost – en ny livsstil!

Läs om Basses kostschema här

Presenteras av NJIE ProPud Milkshake

NJIEs ProPud Milkshake är uppföljaren till succé ProPud Proteinpudding – den finns i flera krämiga och goda smaker och är helt utan tillsatt socker. Dessutom laktosfri, rik på protein och perfekt on-the-go. Finns att köpa i det allra flesta matbutiker. ProPud Milkshake finns i flera goda smaker så som Chocolate, Cappucino, White Chocolate Raspberry och nya sommarfavoriten jordgubb!

Chokladriskakor

Rödbetssmoothie

Vaniljpannkakor

Cookie-doughbollar

Smoothiebowl

 


Om NJIE Foods
NJIE utvecklar och säljer innovativa koncept med fokus på hälsa, t.ex. proteinberikade mellanmål, funktionella drycker, kosttillskott samt en kollektion med sportkläder för en aktiv fritid. NJIE utmanar alla att ta nästa steg mot en hälsosammare livsstil och med smarta produkter, recept och inspiration ser NJIE till att du lättare når dina mål. Du hittar NJIEs produkter i närmaste matbutik, hälsokostbutik, träningsanläggning, utvalda webbutiker och på njie.com.

Gå med i NJIE 30 DayChallenge här