Producent-Basse frÄn RIX MorronZoo har fÄtt nog! Han har tagit sitt förnuft tillfÄnga och ska ge sig in i resan mot att bli vÀltrÀnad. Det startade med Vasaloppet med blodad tand att klara en svensk klassiker, dÀr Basse nu har ett lopp kvar; Lidingöloppet!

Till sin hjĂ€lp har Basse en PT, kostplan  och det viktigaste av allt för att klara huvudmĂ„let; Assan Njie som mental coach! LĂ€s om Assans resa  ”FrĂ„n MMA-proffs till VD hĂ€r:

Mentala tips frÄn Assan Njie:
– Allt sitter i huvudet, förestĂ€ll dig sjĂ€lv mentalt att klarar ditt mĂ„l, sĂ„ gör du det!
– HĂ„ll fokus pĂ„ belöningen tills du nĂ„tt ditt mĂ„l.
– Om det inte utmanar dig, sĂ„ förĂ€ndrar det dig inte heller.

Följ Basses resa att hitta balansen mellan trĂ€ning, hĂ€lsa och god kost – en ny livsstil!

LÀs om Basses kostschema hÀr

Presenteras av NJIE ProPud Milkshake

NJIEs ProPud Milkshake Ă€r uppföljaren till succĂ© ProPud Proteinpudding – den finns i flera krĂ€miga och goda smaker och Ă€r helt utan tillsatt socker. Dessutom laktosfri, rik pĂ„ protein och perfekt on-the-go. Finns att köpa i det allra flesta matbutiker. ProPud Milkshake finns i flera goda smaker sĂ„ som Chocolate, Cappucino, White Chocolate Raspberry och nya sommarfavoriten jordgubb!

Chokladriskakor

Rödbetssmoothie

Vaniljpannkakor

Cookie-doughbollar

Smoothiebowl

 


Om NJIE Foods
NJIE utvecklar och sÀljer innovativa koncept med fokus pÄ hÀlsa, t.ex. proteinberikade mellanmÄl, funktionella drycker, kosttillskott samt en kollektion med sportklÀder för en aktiv fritid. NJIE utmanar alla att ta nÀsta steg mot en hÀlsosammare livsstil och med smarta produkter, recept och inspiration ser NJIE till att du lÀttare nÄr dina mÄl. Du hittar NJIEs produkter i nÀrmaste matbutik, hÀlsokostbutik, trÀningsanlÀggning, utvalda webbutiker och pÄ njie.com.

GÄ med i NJIE 30 DayChallenge hÀr