Producent- Basse frÄn RIX MorronZoo har fÄtt nog! Han har tagit sitt förnuft tillfÄnga och ska ge sig in i resan mot att bli vÀltrÀnad. MÄlet Àr att klara av En Svensk Klassiker, en fantastisk tuff utmaning som startar med Vasaloppet! 9 mil pÄ skidor! DÀrefter kommer VÀtternrundan, Vansbrosimmet, Lidingöloppet! Till sin hjÀlp kommer Basse ha en PT, kostplan  och det viktigaste av allt för att klara huvudmÄlet; Assan Njie som mental coach!

HĂ€r kan du följa Basses resa att hitta balansen mellan trĂ€ning, hĂ€lsa och god kost – en ny livsstil!

Ta del av Basses kostschema hÀr

Tips frÄn mental coach Assan Njie

Presenteras av 

 

CRUNCHY SMULPAJ MED HALLON OCH KOKOS

VANILJ- & BANANGRÖT

PROPUD GRANOLA CHOCOLATE BANANA MUFFIN

 

 

 

 

 

 

HÀr hittar du fler goda och nyttiga recept frÄn NJIE 

Om NJIE Foods

Assan Njie har gĂ„tt frĂ„n MMA-proffs till att bli Ă€gare och grundare till företaget NJIE – som pĂ„ kort tid revolutionerat marknaden med sina goda livsmedelsprodukter med funktionella fördelar.

NJIE Foods utvecklar och erbjuder ett brett sortiment av sockerfria drycker och mĂ€ttande proteinmellanmĂ„l. Vi Ă€r kĂ€nda för vĂ„r kvalitet, vĂ„ra funktionella mervĂ€rden och vĂ„ra nya innovationer. FramgĂ„ngsfaktorn kommer frĂ„n kombinationen av smartare, nyttigare produkter med goda smaker som ligger i tiden – Allt för att du som konsument ska slippa kompromissa mellan mer hĂ€lsosamt och gott. Du hittar oss i nĂ€rmaste matbutik, hĂ€lsokostbutik, trĂ€ningsanlĂ€ggning och utvalda webbutiker.