Roger och Lotta från RIX MorronZoo letar efter kärleken på Refrigerdating.com och om du blir utvald till deras respektive favorit vinner du en Samsung Family Hub och har chans att få en dejt med din favorit på köpet!

Refrigerdating.com matchar singlar med hjälp av det sista ärliga självporträttet, nämligen genom en bild på innehållet i deras kyl, en ”fridgie” helt enkelt!
Så registrera dig om du är trött på ytliga dejtingappar som bara fokuserar på utseende och för att ha chans att vinna ett smart kylskåp och även möjlighet till en date med Roger eller Lotta!

Du hör om deras framsteg varje morgon och i slutet av veckan koras vinnarna!

Lycka till!

Samsung – For Kitchen Lovers

Samsung Refrigerdating
Alla våra innovationer utgår från mänskliga behov. Ett av dem är att hitta kärleken. I en värld av sociala medier, stylade bilder och perfekta ytor kan det vara svårt att veta vem som verkligen är den rätta.

Med kylskåpet Family Hub kan du utöver att förvara dina matvaror kommunicera med familjen och underhålla dig själv och dina gäster. Kameror på insidan av kylskåpet tar bilder på dina livsmedel, så att du enkelt kan se vad som behöver handlas på vägen hem direkt i mobilen. Men en bild från insidan av din kyl kan användas till mer än det. I Refrigerdating kan du låta bilden av det du äter fungera som en presentation av dig själv.

För att guida svenska singlar i dejtingdjungeln har Samsung tagit fram en tjänst som låter användarna leta efter kärleken med hjälp av innehållet i deras kyl.

Få hjälp med vilken profil som passar dig, gå in här och kolla

Börja dejta här!

Läs RIX FM’s tävlingsregler här.