Tävla om konsertresor i Europa för att se Pink i Berlin och David Guetta på Ibiza.

Under v.18-19 tävlar du om tusenlappar och samtidigt en oförglömlig upplevelse där du får se de världsartister uppträda live någonstans i Europa. Allt du behöver göra är att lyssna på RIX FM!

Tävla
Lyssna efter *pling* sista utrop för RIXFM VIP*. Och bli samtal nr 12. Lyckas du vinner du 1000 kr och en plats i fredagsfinalen där vinst om resa, boende och konsertbiljetter till några av vårens konserter i Europa. Lyssna efter ditt namn på fredagsfinalen och du har chans till storvinsten.

Vinstspecifikation
-1000 kr per tävlingstillfälle
-Resa, boende och konsertbiljetter
-Åldersgräns för att medverka i tävlingen är 18 år.
-Resan utgår från Arlanda, resa till Arlanda bekostas av vinnaren.

Vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till önskar Eurojackpot!

Om Eurojackpot

Eurojackpot är ett nummerspel från AB Svenska Spel, och Sveriges enda miljardspel, där du har chans att vinna upp till ca 1,2 miljarder kronor på en dragning. Vid varje dragning dras 5 nummer av 50 och 2 av 12 stjärnnummer som blir den rätta raden.

Är du ensam om att få 5+2 rätt på Eurojackpot är du garanterad minst 10 miljoner euro. Spelet har en jackpot som växer två gånger i veckan, mellan de olika dragningarna. Som mest kan den växa ända upp till 120 miljoner euro, ca 1,2 miljarder svenska kronor.

Eurojackpot är ett samarbete mellan Sverige och ett flertal av andra länder i Europa. Spelet har funnits sedan 2012 och Sverige gick med 2013.

Du kan spela Eurojackpot både online på svenskaspel.se/tur och i butik hos spelombud.

Vilken miljardär skulle du vara?

Eurojackpot – AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se