RIX FM och QC-Trädgårdsexperten ger dig chansen att vinna en ny robotgräsklippare varje vardagsmorgon runt kl. 07 (under vecka 15) i ”Gissa Gräsmattan”.

Robotgräsklipparen är en Stihl iMov RMI 422 och för att vinna ska du lyssna på RIX MorronZoos ledtrådar och gissa rätt på vilken känd gräsmatta robotgräsklipparen står på. Först att ringa in till studion på nr. 90 212 varje vardagsmorgon med rätt svar vinner en ny Stihl iMov RMI 422!

Lycka till önskar vi på RIX FM och QC-Trädgårdsexperten!

Läs mer om QC Trädgårdsexperten här

Det är klart att du ska köpa dina maskiner hos en servande fackhandel!

QC Trädgårdsexperten har ett brett urval av kvalitetsmaskiner och alla butiker i kedjan har verkstäder. Vi vet var varje mutter och skruv sitter i din maskin och har duktiga tekniker i butikerna som kan ge råd och tips. Vi är experter på robotgräsklippare och hos oss hittar du robotar från flera olika leverantörer. Vi erbjuder även installation, service och vinterförvaring till förmånliga priser. Vi kan maskiner och erbjuder våra kunder marknadens bästa service i dubbel bemärkelse – såväl för kund i butik som för din maskin i verkstaden!

STIHL iMow RMI 422

Kompakt och smidig robotgräsklippare för gräsmattor upp till 800 kvm.

Har du en mindre till medelstor gräsmatta är STIHLs robotgräsklippare iMow RMI 422 ett bra val. Med en kraftfull biokniv och ett energirikt Lithium-Ion batteri klipper den snabbt och effektivt. Bioklipptekniken återför både fukt och värdefull gödning till gräsmattan och resultatet blir en tät och frisk gräsmatta. Klipphöjden ställs in centralt efter behov och önskemål. Robotklipparen har ett Adaptive Slope Speed system som gör att den utan problem klipper sluttningar upp till 35 %. Kåpan är robust och tålig och skyddar effektivt iMow från väder, vind och hinder. Integrerade sensorer registrerar varje kontakt och ser till att robotgräsklipparen väljer en annan väg. iMow programmeras och styrs enkelt via den integrerade styrkonsolen med tydlig display. I det dynamiska klippschemat kan du dag för dag ställa in tiden som iMow får vara ute och klippa. Robotklipparen kan sedan själv räkna ut exakt när och hur mycket den skall klippa för ett perfekt resultat.

Fakta

Gräsarea: Upp till 800 m²
Klipptid per laddning: 30 min
Laddningstid: 90 min
Vikt: 9 kg
Klippbredd: 20 cm
Klipphöjd: 20–60 mm
Ljudnivå: 62 dB(A)
Larm: Ja
Styrning via app: Nej
Batteri: Lithium-Ion
Max lutning: 35%

Läs tävlingsregler här