Varje vardagsmorgon (18-29 mars) kl 07 hoppar RIX MorronZoo, DĂ€ckpartner och Continental in i baksĂ€tet och startar bilen
Vart Ă€r vi pĂ„ vĂ€g? I denna tĂ€vling gĂ€ller det för dig att med hjĂ€lp av ledtrĂ„dar klura ut just detta.

Vi ger dig tre ledtrÄdar med sjunkande svÄrighetsgrad lÀngs vÀgen och det gÀller att sÄ fort som möjligt lista ut vilken stad/plats vi Àr pÄ vÀg till. Ju förr du listar ut svaret, desto finare priser vinner du!

För att fÄ tÀvla ska du ringa in till studion pÄ nr: 90 212 och bli samtal 12.

Varje dag har du möjlighet att vinna följande:
3-poĂ€ngsnivĂ„n –
Ny uppsÀttning Continental-dÀck ink. skifte och dÀckhotell under en sÀsong. (VÀrde upp till 10.000 kr)

2-poĂ€ngsnivĂ„n –
HjulinstÀllning och dÀckhotell ink. skifte under en sÀsong. (VÀrde upp till 3000 kr)

1-poĂ€ngsnivĂ„n –
DÀckhotell under en sÀsong. (VÀrde upp till 1500 kr)

I baksĂ€tet presenteras av DĂ€ckpartner – En dĂ€ckverkstad nĂ€ra dig & testvinnande dĂ€ck frĂ„n Continental!

Continental
Continental jobbar för en vĂ€rld med noll olyckor, skadade och omkomna i trafiken. DĂ€rför utvecklar vi testvinnande dĂ€ck som ger din bil ett överlĂ€gset grepp. Året om. I alla situationer och vĂ€der. FrĂ„n stadsgator till skogsvĂ€gar. FrĂ„n förskolan till fotbollstrĂ€ningen. SĂ„ att inget hĂ€nder pĂ„ vĂ€gen frĂ„n A till B.

Idag har vi ett av marknadens bredaste sortiment av sommar- och vinterdÀck, utvecklade med 148 Är av innovation och tysk teknologi för svenska vÀgar. Det Àr en anledning till att dÀck frÄn Continental Àr flerfaldiga testvinnare i svensk motorpress. Och att en av tre nya bilar i Europa rullar ut frÄn fabriken pÄ originaldÀck frÄn Continental. Eftersom vi siktar mot noll Àr det kanske inte sÄ konstigt att vi Àr nummer ett. Följ resan mot nollvisionen pÄ continental.se!

DĂ€ckpartner
För oss pÄ DÀckpartner Àr att byta dÀck ett hantverk. Hantverket bestÄr i att med rÀtt utrustning och en hög kompetens sörja för att din bil gÄr sÄ sÀkert som möjligt efter du besökt oss. Vi jobbar ocksÄ med dem varumÀrken som vi anser vara bÀst för nordiska förhÄllanden och tillhandahÄller dÀck i olika prisklasser för att passa din plÄnbok men utan att göra avkall pÄ kvalité och sÀkerhet.

Funderar du pĂ„ att investera i nya dĂ€ck? För det Ă€r just sĂ„ det Ă€r, nĂ€r man köper dĂ€ck investerar man i sĂ€kerhet. VĂ„r filosofi att alltid sĂ€tta din sĂ€kerhet först Ă€r viktig i vĂ„r rekommendation till dig, för den enda kontakt ditt fordon har med vĂ€gen Ă€r ju enbart via dĂ€cken. Nya dĂ€ck kan vara en kostsam affĂ€r men oavsett hur man ser det Ă€r det alltid smart att tĂ€nka sĂ€kerhet nĂ€r man ska framföra ett fordon. Det spelar ingen roll hur mĂ„nga tekniska hjĂ€lpmedel bilen har inbyggda i sig, det Ă€r fortfarande bara dĂ€cken som har kontakt med vĂ€gen till en yta som motsvarar fyra handflator. Dessa fyra handflator ska stanna en bil som normalt sĂ€tt vĂ€ger ett par ton och dĂ„ gĂ€ller det att mönsterdjup och design hjĂ€lper till vid en kritisk situation. Det Ă€r dĂ€rför vi finns till för dig – att hjĂ€lpa dig att köra sĂ€kert och göra det rĂ€tta valet nĂ€r det kommer till dĂ€ck. Vi Ă€r din DĂ€ckpartner. Vi har över 140 verkstĂ€der runt om i landet som tillsammans har tusentals Ă„r av yrkeskunskap och stĂ„r redo att hjĂ€lpa dig med allt inom dĂ€ck och fĂ€lg.

LÀs tÀvlingsregler hÀr