Vinn sportabbonemang och följ OS hur du vill.

Som sportintresserad har vi en fantastisk sommar framför oss med de olympiska spelen i Rio 2016. Tävla tillsammans med Rix FM och Viaplay för att vinna ett abonnemang, som möjliggör att du kan följa OS hur du vill

Varje morgon kl 08:00 spelar vi upp del av en låt där välkänd idrottspersonlighet försökt sig på en musikkarriär.
Ring in till studion (0200- 212212) när du vet vilken artist/idrottsstjärna vi söker.

Först in med rätt svar vinner ett 3 månaders Viaplay Sport abonnemang (värde 1197 kr) och möjligheten att följa OS hur du vill.

I samarbete med
Viaplay_vert_CMYK_pos (1)

 

Tävlingsregler

Arrangören av denna tävling är MTG Radio i samarbete med VIAPLAY.
Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor.

Tävlingsperioden pågår mellan den 2016-07-25 och den 2016-08-05

Varje morgon kl 08:00 spelar vi upp del av en låt där välkänd idrottspersonlighet försökt sig på en musikkarriär. För att tävla ska du vid uppmaning ringa in till studion för att ge ditt svar på

Telefonnumret in till studion är: 0200-212 212.

Vinstspecifikation:

3 månaders Viaplay Sport abonnemang (värde 1197 kr) och möjligheten att följa OS hur du vill.

Vinsten kan inte överlåtas eller ändras avseende innehåll eller omfattning.

Vinnaren får vinsten via mailadress i direkt anslutning till tävlingen (Max 5 dagar efter tävlingstillfälle)

Om MTG Radio/RIX FM inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Anställda inom MTG, deras kunder, samarbetspartners eller återförsäljare samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i MTG Radios/RIX FMs tävlingar.

MTG Radio/RIX FM är inte ansvariga för tävlingsdeltagarens möjlighet att delta i tävlingen eller om deltagandet begränsas av någon anledning som ligger utanför MTG Radio/RIX FMs rimliga kontroll, inbegripet utan begränsning: problem eller annan tekniskfunktionsoduglighet hos teleoperatör eller dennes utrustning för telefoni och/eller SMS-trafik, problem med postgång eller e-post vilket gör att deltagares bidrag inte kommer fram till MTG Radio, ofullständig eller felaktig information om deltagarens kontaktuppgifter eller annat, förändringar i lagstiftning som påverkar tävlingsupplägg och genomförande, myndighetsbeslut, krigssituation, naturkatastrof eller annan liknande händelse.
MTG Radio/RIX FM ansvarar inte för några extra kostnader runt vinsten.

Den tävlandes namn, bild eller röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller i annan annonsering för MTG Radio/RIX FM eller VIAPLAY. Genom att delta i tävlingen godkänner du denna användning och MTG Radio ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Vidare ansvarar MTG Radio/RIX FM inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din användning av MTG Radio/RIX FMs webbsida.