RIX FM blir FIX FM i samarbete med Offerta.se!
Offerta firar 10 år och 1 miljon förmedlade offerter, med att tävla ut 10 000 kr varje vardagmorgon under en hel vecka! Vi hjälper fler personer att hitta riktigt bra hantverkare och komma i mål med sina drömprojekt. Inga fler renoveringstabbar och fuskbyggare!

Du anmäler dig till tävlingen genom att skriva en beskrivande text om vilken renoveringstabbe du har varit med om eller vilket projekt du fastnat i här i formuläret nedan eller på RIX MorronZoos facebooksida där du även kan lägga till en bild eller filmklipp!

Varje vardagsmorgon runt kl. 07 kommer sedan RIX MorronZoo att kora den lyssnare vars anmälan de tycker har roligast motivering, och får möjlighet att vinna det fina priset från OFFERTA. Med andra ord totalt 5 vinnare!
Vi pinnar tävlingsinlägget på facebook så det ligger högst upp på sidan hela veckan och blir lätt att hitta!

[ninja_form id=137]

Offerta.se är Sveriges största marknadsplats för tjänster i Sverige och bygger för en värld där alla tjänster kan köpas digitalt och enkelt. Vi förmedlar årligen omkring 80.000 uppdrag till ett värde av 3,5 miljarder till entreprenörer runtom i Sverige och hjälper lika många svenskar att komma i kontakt med kontrollerade företag till sina projekt, vare sig det gäller hemstädningar, renoveringar, flytthjälp eller redovisningsuppdrag. På så sätt slår vi två flugor i en smäll – vi hjälper företag att hitta nya kunder och nå sin fulla potential samtidigt som användare enkelt kan få och jämföra offerter från kontrollerade företag utan någon särskild ansträngning alls, eftersom vi samlar all nödvändig information åt dem på ett och samma ställe.

Vårt mål är att det ska bli enklare för alla att hitta bra företag på ett snabbt och tryggt sätt och att alla Offerta-anslutna företag som hårt och engagerat arbetar för att utföra god kvalitet och hög kundnöjdhet uppnår stor ekonomisk och personlig framgång.

Välkommen till en tryggare, roligare och mer kvalitetssäkrad tjänstemarknad!

Hur fungerar Offerta.se?

  1. Du går in på Offerta och lägger upp en förfrågan med vad du behöver hjälp med.
  2. Vi granskar din förfrågan och förmedlare den vidare till våra anslutna företag.
  3. Företagen väljer själva vilka uppdrag de vill offerera på och kan på så vis optimera lönsamhet, restider och kundnöjdhet.
  4. Du får offerter från upp till sex olika intresserade företag och kan baserat på bland annat bemltande presentationer, certifieringar och kundomdömen välja det företag som passar bäst för just ditt uppdrag.

Projektet kan starta!

Sveriges största marknadsplats för bygg- flytt och städtjänster.

Arrangören av denna tävling är Nordic Entertainment Group Radio (NENT Group Radio) (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor och intygar att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd att delta i tävlingen.

Anställda inom NENT Group, MTG, sponsorer till tävling samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i denna tävling. Vinst betalas ut i anslutning till den 25e beroende på när man deltagit i tävlingen. Dock senast tre månader efter deltagande. Vinstskatt betalas av vinnaren.

NENT Group Radio ansvarar inte för extra kostnader i samband med vinsten. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

‍Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.

Om NENT Group inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.

NENT Group Radio förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

NENT Group Radio är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med NENT Groups integritetspolicy. NENT Group ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Vidare ansvarar NENT Group inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din användning av NENT Groups webbsidor.