RIX FM blir FIX FM i samarbete med K-Rauta

Har du en renoveringsdröm, ett projekt du fastnat i, eller bara vill komma igång? Nu har chans att vinna 10 000 kr till hemmafix och proffsiga projektplanerare från K-Rauta!

  • Lägg upp en bild eller film med en beskrivande text på RIX MorronZoos facebooksida.        
  • Varje vardagsmorgon runt kl 07:00 utser RIX MorronZoo en lycklig vinnare; den lyssnare vars anmälan de tyckr har bäst/roligast motivering.

Vinstspecifikation 10 000 kr presentkort från K-Rauta samt hjälp av K-Rautas proffsiga Projektplanerare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren 

FIX FM presenteras av

Om K-Rauta
Vi är byggvaruhuset som hjälper dig att förverkliga dina byggdrömmar hela vägen från start till klart. Vi har idag 16 varuhus runt om i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder. På vår välbesökta hemsida kan du förutom att beställa hem byggvaror till dina projekt även låna släpvagn eller boka möte med våra duktiga Projektplanerare. Så oavsett om du är en glad hemmafixare, bygger lantställe som ett proffs eller bara söker bra och prisvärda produkter till ditt hem och trädgård så hittar du det hos oss. Allt från minsta blomfrö till rejält virke och självklart den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn.

En hjälpande hand på vägen
Våra duktiga Projektplanerare står redo och hjälper dig gärna att förverkliga ditt drömprojekt. De planerar och sätter ihop färdiga lösningar med dig – helt kostnadsfritt. Du väljer själv om du vill träffas på plats i varuhuset eller få digital hjälp, allt för att ditt utomhusprojekt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt!

Kundklubben med stort Plus
Förutom alla tjänster och inspiration som underlättar ditt projekt så kan du även bli extra belönad som medlem i vår kundklubb K-Rauta Plus. Som klubbmedlem får du poäng på alla köp, rabatter på ett gediget bassortiment och unika erbjudanden. Dessutom får du mer service som gratis lån av släp, 90 dagars öppet köp och kostnadsfri sågservice. I korthet kan man säga att vår kundklubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – och lite till. K-Rauta, vi hjälper dig från start till klart!

Följ oss på Instagram @krautasverige