RIX FM blir FIX FM i samarbete med K-Rauta

Dela med dig av ditt renoveringsprojekt, renoveringskaos eller det där du drömmer om att utföra. Varje vardagsmorgon koras en lycklig vinnare av 10 000 kr till hemmafix från K-Rauta i RIX MorronZoo.

Tävla
1) Lägg upp en bild eller video med beskrivande text om vad du behöver hjälp med för att förverkliga dina renoveringsdrömmar på Facebook och Instagram. Tävlingsinlägget fästs högst under hela tävlingsperioden, så att det är lätt att hitta.
2) Varje vardagsmorgon kl 07, utser RIX MorronZoo en lyssnare vars anmälan de tycker har roligast/bäst motivering. Vinnaren rings upp live i radio.
Tävlingen pågår 20 okt – 3 nov, där vinnare utses varje vardag 23 okt – 3 nov 2023

FIX FM presenteras av

Vinstspecifikation
10 000 kr presentkort från K-Rauta samt hjälp av K-Rautas proffsiga Projektplanerare.
Presentkorten kan användas i K-Rautas varuhus eller på k-rauta.se samt i  K-Byggs butiker.
Vinstskatt betalas av vinnaren 

Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter
Här kan du läsa tävlingsvillkoren

Om K-Rauta

Vi är byggvaruhuset som hjälper dig att förverkliga dina byggdrömmar hela vägen från start till klart. Hos oss hittar du allt från byggmaterial och verktyg till golv, färg och badrumsinredning samt många tips och goda råd. Våra duktiga Projektplanerare står redo och hjälper dig gärna att förverkliga ditt drömprojekt. På vår välbesökta hemsida kan du förutom att beställa hem byggvaror till dina projekt även låna släpvagn eller boka möte med våra Projektplanerare.

Kundklubben med stort Plus
Oavsett om du är en glad hemmafixare, bygger lantställe som ett proffs, eller bara söker bra och prisvärda produkter till ditt hem och trädgård är K-Rauta Plus en kundklubb för dig. Du får inte bara mer service som gratis lån av släp och 90 dagars öppet köp, utan även poäng på alla köp och unika erbjudanden.

Vi bygger något bättre: K-Rauta blir K-Bygg.
Alla behöver en renovering ibland – även vi.  Nu är det dags för oss att ta nästa steg mot att bli ännu proffsigare och bli en del av K-Bygg. Det betyder att vi kommer att finnas på fler orter i Sverige och kunna ge dig ännu vassare erbjudanden. Övergången kommer ske successivt och K-Rauta som du känner oss kommer finnas kvar under 2024.
K-Rauta, vi hjälper dig från start till klart!

Följ oss på Instagram @krautasverige