RIX MorronZoo och Wilfa sparkar igång Sverige!

Tävla hos RIX MorronZoo genom att anmäla dig nedan och lyssna varje morgon 12-16 april runt kl.07, för din chans att vinna ett maxat Wilfa-kit. Allt du behöver för att starta dagen på topp!

Vem ska Roger, Laila & RIX MorronZoo överraska med en ljuvlig väckning i liveradio?
Anmäl en vän, ditt barn, din partner eller varför inte en kollega, som behöver en ”spark i baken” för att komma igång igen och ut i solen. 

Tävla här

Vinstspecifikation per vinnare:
1 st E-way elsparkcykel , E350, värde 4990 kr.
1 st Wilfa powerblender BPF-1200S, värde 2499 kr (rekommenderat pris).


E-way är ett norskt varumärke med fokus på elektriska mobilitetsprodukter. Vi har ett stort urval av elektriska El-sparkcyklar som passar alla. Från lätta och snabba El-sparkcyklar till cyklar med lång räckvidd och extra kraftfulla motorer för krävande stigningar. E-way fokuserar på att erbjuda smarta och unika lösningar som bland annat punkteringsfria däck, laddning via kontakt som sitter vid displayen på styret för smidigare inkoppling och för att undvika kontakt med fukt och vatten. Dessutom erbjuder vi en extra stor och informativ display. E-way är ett varumärke i samarbete med Wilfa som har erfarenhet ända sedan 1948 från tillverkning av elektriska produkter. 

E-way E350 är en elsparkcykel med en minimalistisk och snygg design i svart med orangea detaljer. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt. Med en räckvidd på upp till 30 km är det perfekt för dig som vill ta dig runt snabbt och enkelt i din hemort. Den AI-displayen visar allt du behöver: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder. Gummihandtagen på styret ger ett bra grepp. Här har du även reglage för gas och elektrisk broms. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftig skivbroms bak.

Wilfa Power Fuel – Blendern med rätt kraft! Den kommer snabbt bli din bästa vän i köket och med sin snygga design blir den snyggt placerad på köksbänken. Detta är en riktig kraftfull höghastighetsblender som lekande lätt krossar allt från de hårdaste ingredienserna som is, frön, nötter och råa grönsaker till perfektion. Dessutom kan du göra en soppa direkt i blendern, på grund av friktionen som skapas från knivarna värms innehållet upp och inom 6-7 minuter har du en färdig soppa att servera.


Wilfa – Beyond Expectations

Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation erbjuder ett brett sortiment av elektriska produkter för hem och hushåll. Vi brinner för att alltid erbjuda attraktiva produkter som förenklar och tillför det där lilla extra i hemmet, oavsett om det gäller funktion eller utformning. Vårt huvudområde är hushållsmaskiner som hör hemma i köket men vi erbjuder även produkter för personlig vård, inomhusklimat och värme samt rengöring.