RIXFM hjärta kaffe hjärta musik

Tillsammans med Wilfa laddar RIX FM upp inför kaffets dag med en kaffevecka där du som lyssnar har chansen att vinna en lyxig kaffebryggare och kaffekvarn till ett värde av ca 4000kr.

Tävla
Ring in till studion på 90212 och sjung ut.
En av de största hitlåtarna just nu spelas i ett par sekunder och när det är dags för refrängen så stängs musiken av. Nu är det upp till dig som tävlar att sjunga ut! Sjunger du rätt vinner du en kaffebryggare och kaffekvarn från Wilfa.

Sjung ut presenteras av

Performance kaffebryggare värde 2799kr
Performance är inte bara en kaffebryggare – det är en kaffebryggare som utvecklats från grunden, med många smarta funktioner – för att ge dig det bästa kaffet! Med unik bryggteknologi och avtagbar vattenbehållare säkerställer Performance användningen av rent och färskt vatten vilket är avgörande för en riktigt god kopp kaffe. Läs mer här

Aroma kaffekvarn värde 1499kr Mal dina egna bönor och bevara kaffets aromer. Kaffe innehåller över 800 aromer och slår därmed ut alla andra typer av drycker, dock tappar kaffet så mycket som hälften av sina aromatiska ämnen redan efter femton minuter efter att det kommit i kontakt med syre. Därför rekommenderas det att mala sina egna bönor, då får du 50% bättre smak på kaffet. Wilfas kaffekvarn Aroma ger dig en ny dimension till kaffestunden och gör att du enkelt kan justera malningsgraden för att utforska och hitta din egen personliga smak. Läs mer här

Om Wilfa
Wilfa är idag en av Nordens ledande leverantörer av småelektriska hushållsprodukter till tusentals hem. Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation. Vi fokuserar på miljön i allt vårt arbete och från våren 2020 är Wilfa miljöcertifierad och har blivit ett Eco-Lighthouse-företag – det är vi stolta över!