Sjung ut med RIX FM och Wilfa!

Tävla med RIX FM och Wilfa 27 september-1 oktober kl.07 och kl.15, för din chans att vinna en lyxig Wilfa PERFORMANCE-kaffebryggare. Den har allt du behöver för att starta eller avsluta dagen på topp!

Telefonnummer in till RIX FM-studion: 90 212

Vinstspecifikation per vinnare:
1 st PERFORMANCE kaffebryggare från Wilfa, värde 2799 kr. 

Wilfa Performance är inte bara en ny kaffebryggare – det är en kaffebryggare som utvecklats från grunden, med många smarta funktioner – för att ge dig det bästa kaffet!

Performance är framtagen i samarbete med världsmästaren i barista, norrmannen Tim Wendelboe. Resultatet är en kaffebryggare som återskapar och utvecklar den nordiska kaffetraditionen, och där varenda detalj är så noga genomtänkt att du kommer att undra varför ingen tänkt på det tidigare.

Wilfa – Delivering Beyond Expectations
Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. Vi fokuserar på design, kvalitet, säkerhet och innovation.

Vår vision är att överträffa dina förväntningar. I allt från produktdesign, kvalitet och funktioner till utmärkt kundservice -allt för att ge dig en fantastisk upplevelse när du använder våra produkter. Vi strävar efter att förse dig med de mest funktionella produkterna som gör det enkelt för dig att lyckas med smarta detaljer som gör vardagen enklare.

Wilfa Beyond Expectations, Elektriska hushållsprodukter i nordisk design.

@wilfasverige

Läs tävlingsreglerna här