Vinn nya däck till din bil! Tillsammans med Däckpartner och Continental däck har du chansen att vinna en ny uppsättning däck till din bil. Tävla i dubba hiten varje vardagsmorgon i RIX MorronZoo!

Tävla
Några av de största hitlåtarna som spelas på rixfm har dubbats! Nu är det upp till dig som lyssnar att gissa vilken låt som vår spanjor sjunger på. Har du rätt är däcken dina!
Ring in till studion på 90212 på angiven signal från programledarna.

Lycka till!

Vinstspecifikation
1 uppsättning Continental vinter eller sommardäck.
(4 däck från Continental till ett maxvärde av 11 000 kr)

Om Däckpartner – Hela vägen hem

Med 170 verkstäder över hela Sverige så är vi aldrig långt borta när du behöver hjälp med däck till din bil. Det viktigaste för våra verkstäder är att du ska få hög service och professionell hjälp oavsett vad har för frågor eller önskemål. Men framför allt strävar vi efter att du ska komma hela vägen hem.

På vår webbsida och i vår webbshop hittar du enkelt vilka vinterdäck som passar till din bil. Med vårt reg-nr-sök kan du snabbt få fram vilka olika däck du har att välja mellan. Behöver du rådfråga någon av våra verkstäder så är du alltid välkommen in.
Läs mer här

Om Continental Däck – Säkerhet startar med däcken

Däcken är den viktigaste kontaktpunkten mellan fordonet och vägen. Vi arbetar för att dina däck alltid ska ge bästa möjliga bromsverkan, maximal säkerhet och ren körglädje.

Det är därför Continental är en av Europas ledande tillverkare av personbils- och lätta lastbilsdäck. Vi är också en av världens största tillverkare av personbilsdäck inom marknaden för originalutrustning och utbytesdäck.

Idag har vi ett av marknadens bredaste sortiment av sommar- och vinterdäck, utvecklade med över 150 år av innovation och tysk teknologi för svenska vägar. Det är en anledning till att däck från Continental är flerfaldig testvinnare i svensk och utländsk motorpress. Och att en av tre nya bilar i Europa rullar ut från fabriken på originaldäck från Continental.

Som du ser finns en passion för mobilitet i hjärtat av allt vi gör.
Läs mer här
Och här