Däckteam presenterar Dubba Hitten på RIX FM.  

Det är hög tid att byta från vinterdäck till sommardäck! Senaste dag enligt lag att köra med dubbdäck är: 15 april.
Nu ger vi dig chansen att vinna en ny uppsättning sommardäck inkl skifte!

Några av de största hitlåtarna som spelas på RIX FM kommer med hjälp av RIX MorronZoo att dubbas till olika språk. Spetsa öronen när redaktör Alex tar fram gitarren och gissa vilken låt det är MorronZoo dubbar. Gissar du rätt vinner du nya sommardäck till bilen!
Tävlingen pågår vardagar 6-10 mars 2023

Tävla
– Ring in till studion på telefonnummer 90210, varje vardag runt kl 07:00
– Gissa vilken hitlåt som RIX MorronZoo dubbar –låttitel räcker

Lycka till önskar

Vinstspecifikation
En ny uppsättning sommardäck, enligt nedan, inkl däckskifte på en av Däckteams 160 verkstäder:
Måndag 6 mars – en ny uppsättning Michelin Primacy 4+ sommardäck inklusive skifte från Däckteam
Tisdag 7 mars – en ny uppsättning Bridgestone Turanza 6 sommardäck inklusive skifte från Däckteam
Onsdag 8 mars – en ny uppsättning Continental Premium Contact™7 sommardäck inklusive skifte från Däckteam
Torsdag 9 mars – en ny uppsättning Yokohama BluEarth-GT AE51 sommardäck inklusive skifte från Däckteam
Fredag 10 mars – en ny uppsättning Nokian Tyres Hakka Black 3 sommardäck inklusive skifte från Däckteam
Fredag 10 mars SoMe tävling en ny uppsättning Goodyear EagleF1 Asymmetric6 sommardäck inklusive skifte från Däckteam

Vinnarna erhåller ett presentkort att nyttja på valfri Däckteam-verkstad. Vinstvärde: en uppsättning sommardäck upp till 18” inklusive skifte av Däckteam ca 13.000 kr. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Om Däckteam
Däckteam grundades 1990 och är idag en av Sveriges största kedja när det kommer till däck och fälgar. Vi på Däckteam hjälper dig som kund att hitta rätt däck till ditt fordon oavsett om det rör sig om personbil, lastbil eller traktor. På någon av våra 160 verkstäder runt om i Sverige, kan du få hjälp med allt från däckskifte till däckförvaring. Boka tid för byte och montering på www.dackteam.se.                
Varmt välkommen in till oss!

YOKOHAMA – BluEarth-GT AE51: Nästa generation i BluEarth serien med förbättrad ljudnivå jämfört med
föregångaren. Ett välbalanserat däck för medelstora och stora bilar där komfort, ekonomi och miljö har prioriterats. Liksom föregångaren.

Bridgestone Turanza 6: Bäst i kurvtagning på våta underlag och enastående prestanda på raksträckor på våta underlag. 22%+ förbättring jämfört med föregångaren. 4% mindre rullmotstånd jämfört med föregångaren.

Nokian Tyres Hakka Black 3: Balanserade och exakta köregenskaper både på torra och våta vägar. Utmärkt grepp på våta vägar och effektivt skydd mot vattenplaning, även när däcket är slitet, och över ett stort temperaturspann. Lägre ljudnivå även på nordiska vägar med grov asfalt.För ökad komfort.

Michelin Primacy 4+: Däcket har den effektivaste bromsningen på våta vägar när däcken slits och den bästa kontrollen vid vattenplaning när det behövs för att skydda dig och dina passagerare.  Oroa dig inte över dina däck, njut av utmärkt livslängd med MICHELIN PRIMACY 4+ utan att göra avkall på säkerheten över tid.

Continental PremiumContact™7: Utvecklat för högsta möjliga säkerhet och komfort. Upplev nästa nivå av köregenskaper på både vått och torrt. Hög säkerhet och komfort oavsett vilken typ av bil du kör. Optimalt grepp redan från start.

Goodyear EagleF1 Asymmetric6
Goodyears testvinnande högprestandadäck för våta och torra vägar! Lägre buller och minskat rullmotstånd! Anpassat även för elbilar