Är du likt Roger en tävlingsmänniska? Upp till bevis! Roger Nordin, radioankare i RIX MorronZoo, utmanar er lyssnare i uthållighet och styrka. Jägarvila, headstands, jumping jacks, ja vad som helst kan hända…

Tävla

Spela in din prestation i aktuell utmaning (kan vara dig själv/någon i familjen/grannen/ditt husdjur) Var kreativ! Lägg upp filmen på RIX MorronZoos Facebook-sida.

En gång i månaden korar RIX MorronZoo en vinnare av ett Återhämtningskit från Gainomax för att få mer effekt ut av träningen.  Besök RIX MorronZoos Facebooksida HÄR för att delta i tävlingen.

Vinstspecifikation
Återhämta dig efter träning med Gainomax® för bättre effekt på dina träningsresultat.
– En månads träningskost (om man tränar flitigt). Innehåller bars och drycker (ca 30 produkter) och vattenflaska. Värde ca 550 kr

Lycka till med din utmaning önskar

Tips från Gainomax

Träning bryter ned kroppen och musklerna. För att detta inte ska fortsätta är det viktigt att fylla på med både kolhydrater och protein för att på så sätt häva nedbrytningen. Oavsett vilka mål man har med sin träning (bygga muskler, slå rekord på milen, gå ned i vikt) så vill man sällan tappa muskelmassan.

Genom att fylla på (helst inom 30 min efter träningstillfället; återhämtning) med en balans av kolhydrater och protein (som finns i Gainomax svarta sortiment Recovery och Protein Bars) kan man få mer ut av varje träning. Se mer om återhämtning här: https://gainomax.com/traning-aterhamtning

Om Gainomax

På Gainomax älskar vi träning och vi vill hjälpa de som tränar att nå sina mål, oavsett nivå. Vi tror nämligen inte att man behöver ta allt på största allvar bara för att man vill vara bäst. Snarare tror vi att hela poängen med att vara bäst är att man får göra precis som man vill då. Vi gillar träning. Väldigt mycket. Vi gillar att sätta mål och nå dem.

Gainomax är Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och är marknadsledande inom återhämtningsdryck. Gainomax har sedan 1990 varit uppskattat av såväl motionärer som toppatleter.

Gainomax har produkter för återhämtning efter träning och funktionella mellanmål, alla fria från palmolja. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Alla mjölkbaserade drycker är gjorda på mjölk från norrländska gårdar, i kartongförpackning med lågt klimatavtryck, det tror vi spelar roll. Produkterna är utvecklade i samråd med experter inom nutrition, för ett balanserat innehåll. Gainomax är ett svenskt varumärke ägt av Norrmejerier.